1/3

Roccat Kave Kulaklık

Burçin Aygün 27.01.2011 - 08:53
Oyuncular için yepyeni bir kulaklık
Oyun dünyası gün geçtikçe büyürken, yanında başka sektörleri de kendi ile birlikte geliştiriyor. Oyunlar için geliştirilen mouselar, keyboardlar derken, özel kulaklık setleri de oyuncular için tartışmasız bir gereksinim halinde. Bunu bilen ürün geliştiricileri de en doğru kullanıcıya ulaşmak için ellerinden geldiğince çabalıyor ve birbirinden orijinal ürünler çıkartıyorlar. İncelememizin konusu olan Roccat Kave 5.1 Kulaklık Seti'de bunlardan biri.

Oyuncular ve multimedya meraklıları için üretilmiş olan Roccat Kave, 5.1 film ve oyunların yanı sıra, müzik gibi başlıklarda da bir hayli iddialı. Geniş kulaklık bölümü ile hem rahat bir kullanım sunan ürün, uzun süreli kullanımlarda ise ağırlığı ile de sıkıntı yaratabilecek bir tasarıma sahip. Çıkarılabilir bir kulaklığa da sahip olan ürün, kullanıcının rahatlığı için kaliteli malzemeden, başınızı rahat ettirecek şekilde tasarlanmış. Ancak dediğimiz gibi, uzun süreli kullanımlarda ürünün ağırlığı problem olabiliyor.
Roccat Kave Kulaklık
Kutu İçeriği:

Oldukça görkemli bir kutu içinde gelen set, ilk aşama olarak bizi etkilemeyi başarıyor. Şık ve büyük sayılabilecek bir kutu ile gelen Roccat Kave, plastik malzemeden yapılmış bir tutma aparatı içinde karşımıza çıkıyor. Bunun haricinde sizi bir Roccateer yapacak olan üyelik kartı kutudan çıkıyor ve marka adına bir artı puan daha alıyor. Oldukça hoş ve detaylı bir kullanma klavuzunun yanı sıra, setinizi denemek adına bir de ses örneklerinin bulunduğu bir Demo CD'si bu kutudan çıkan artı puanlardan geri kalanlar.