Rock Hippo Production Gamescom 2011'de

Merlinin Kazanı 11.08.2011 - 16:50
Herşey çok güzel olacak
Rock Hippo Productions MicroVolts ve yeni oyunu Brawl Busters’ı bu yıl 18-21 Ağustos tarihleri arasında Köln’de düzenlenecek olan Gamescom oyun fuarında sunmaktan memnuniyet duyar. İlgilenen oyuncular her iki oyunu bizzat denemek ve Rock Hippo ekibinin üyeleriyle tanışma fırsatı elde etmek için salon 9.1 stand B35’e gelebilirler.

Her gün her iki oyunun –MicroVolts ve Brawl Busters- canlı turnuvalarına tanık olacağız. Oyuncular günlük yarışmalardan her birinde birinci olduklarında, bazı oyun donanımları kazanabilecekler.

Rock Hippo Production Gamescom 2011'de
MicroVolts turnuvaları Takım Ölüm Maçı modunda oynanacak ve her gün 14:00’da gerçekleştirilecek; takımların bir önceki gün kayıt yaptırması gerekiyor. Eleme tarzında, dört kişiden oluşan takımlar birbirlerine karşı mücadele edecek ve kazanan iki takım finallere ilerleyecek. Kazanan takımın oyuncularının her biri Alienware oyun faresi kazanacak.

Brawl Busters turnuvalarıysa Zombi Hayatta Kalma Modu’nda oynanacak; iki oyuncudan oluşan takımlar dalgalar halinde gelen zombi saldırılarına karşı mücadele edecek. Turnuvalar günün her saatinde yapılabileceği için, önceden kayıt yaptırmak gerekmiyor. En fazla zombi dalgasının üstesinden gelen takım günün ödülünü yani iki Alienware oyun klavyesini kazanacak. En yüksek puanı alan takımsa her günün sonunda açıklanacak.
Bu inanılmaz turnuva ödüllerinin yanı sıra, Rock Hippo ekibi de salon 9.1, stand B35’te kendilerini ziyarete gelen fanlara tonlarca oyun ganimetini dağıtacak.

- Basın Bülteni
Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 06:33
Kalan Karakter: 300 Gönder
Rock Hippo Production Gamescom 2011'de
İlginizi Çekebilir