Rocket League, Rocket Pass adlı sistemi oyuna dahil ediyor

Hürkan Çalışkan 14.05.2018 - 16:31
Psyonix oyun içeriğinde yeniliklere gidiyor.

Psyonix tarafından Unreal Engine motoru kullanılarak geliştirilen Rocket League, bu yaz itibariyle oyunun içeriğini genişletmek için Rocket Pass isimli yeni ürün kilidi açma sistemini oyuna dahil edecek.

Rocket Pass’in ücretli ve ücretsiz versiyonu olacak

Rocket League için, oyuncuların seviyelendirme sonucu kazandığı yeni bir ürün açma sistemi bu yaz tanıtılacak. Rocket Pass adı verilen sistem tıpkı Fortnite üzerinde görebildiğimiz Battle Pass sistemi şeklinde çalışacak. Böylece Rocket Pass, oyuncuların bazı sezonlarda belirli seviyeler üzerinde çeşitli hediyeler kazanmasını sağlayacak. Aynı zamanda Rocket Pass sisteminin ücretli ve ücretsiz versiyonları oyunda yer alacak. Ücretsiz sürümde çeşitli çıkartmalar, jantlar gibi kozmetik ürünleri ve kasaları açan decryptors yer alacak. Premium geçiş ise bir defa ücret ödenerek açılacak, ancak muhtemelen ücretsiz sürüme göre daha kaliteli ve fazla içeriğe sahip olacak.

Rocket Pass sisteminde her geçiş birkaç ay sürecek ve zamanla yenisine ihtiyacınız olacak. Geliştirici, premium için ödenen tek seferlik ücretin tüm premium geçişleri kapsayıp kapsamadığını ya da sona erdiğinde yeniden ödeme yapılıp yapılmayacağını belirtmedi, fakat fikrin henüz gelişmekte olduğunu belirtti.

Ayrıca Rocket League oyuncuları bu ay yeni bir arenaya kavuşacak, gelecek ay yeni bir DLC paketi ile yaz etkinliklerine adım atacak ve Temmuz ayında oyunun doğum günü vesilesiyle büyük oyun içi etkinliklere tanık olacak.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 16:49
Kalan Karakter: 300 Gönder
Rocket League oyunundan bu yaz Rocket Pass hamlesi geliyor
İlginizi Çekebilir