Rocket League'in oyuncu sayısı 34 milyonu geçti

Hakan Hervenik 3.08.2017 - 10:33
Artan oyuncu sayısı ile birlikte Psyonix yeni ban sistemi geliştirmeye başladı.
Psyonix, sevilen oyunu Rocket League'in 2. Yılını kutluyor. Yaptıkları açıklamada, oyunun ikinci yılı ile birlikte oyuncu sayısının 34 milyonu geçtiği belirtildi. PC, PlayStation ve Xbox One platformlarının toplamından oluşan rakam, geçtiğimiz aydan bu yana 1 milyon daha fazla.

Rocket League'in oyuncu sayısı 34 milyonu geçti
Yapılan oyuncu sayısı açıklaması ile birlikte Psyonix, Rocket League'i daha güvenli bir yer yapma çalışmalarına son hız devam ettiğini belirtti. Otomatik report-ban sistemi geliştirdiklerini belirten Psyonix, oyun içerisinde oyuncuların kullandığı küfürler ve ırkçı kelimeler "Language Ban" adı altında anında banlanacak. Rocket League oynarken, oyundan zevk almanızı engeleyecek olan herhangi bir sorunu engeleyemeye çalışacaklarını belirten Psyonix, bakalım ne kadar başarılı olacak.

Otomatik ban yemenizi sağlacayacak 20 kelimelik bir liste olduğunu belirten yapımcı, tabi ki listeyi açıklamadı. İlerleyen zamanlarda genişleyecek olan liste, rakibi ve takım arkadaşını taciz eden oyuncuların sonu olacak gibi gözüküyor. Kurallara uymayan oyuncular önce 24 saat, sonra 72 saat ,1 hafta, 1 ay ve sonrasında kalıcı ban ile karşı karşıya kalacak.

Sizce bu adım, çok oyunculu oyunlardaki küfürlü taciz sorununu çözebilir mi?
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 23:35
Kalan Karakter: 300 Gönder
Rocket League'in oyuncu sayısı 34 milyonu geçti
İlginizi Çekebilir