Rocket League'in sonbahar güncellemesi yolda

Mehmet Atilla Turan 14.09.2017 - 12:52
Yeni çıkartmalar, kozmetik eşyalar ve oyun modları bizi bekliyor.
Rocket League, çıktığından beri hem ciddi anlamda hem de keyifine oyun oynayanların sevdiği yapımlardan biri. Farklı bir türü çevrimiçi sekmesine getiren yapımcı Psyonix, Rocket League'in yeni sonbahar güncellemesi üstünde çalışıyor.

Güncelleme ile birlikte yaklaşık 90 adet yeni modifiye parçası, oyuncuların üzerinde yoğunlaşabileceği yeni bir etkinlik ile beraber uzun zamandır beklenen LAN oynanış seçeneğini sunacak. Her zamanki gib çıkan kozmetik eşyalar belirli bir nadirliğe sahip olacak ve eşyaları Steam veya çevrimiçi platformlardan takas edebileceksiniz.

Güncelleme yayına girdiği zaman etkinlikle beraber iki adet yeni oyun modu beta aşamasına girecek., PC oyuncuları "Parti" ve "Turnuva"  oyun modlarının beta testine katılabilecek ve yapımcılara geri bildirimde bulunabilecek. Aynı zamanda farklı bir ekonomik bir sistem getirlmesi planlanan Rocket League'de artık kutuları açmak için anahtar gerekmeyecek. Etkinlikte kazandığınız parçaların birleşmesi ile düşen kutuları anahtarsız açabileceksiniz.

Rocket League'in sonbahar güncellemesi yolda
Rocket League'in sonbahar güncellemesi 28 Eylül'de PC, PS4 ve Xbox One platformları için yayınlanacak.
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 08:56
Kalan Karakter: 300 Gönder
Rocket League'in sonbahar güncellemesi yolda
İlginizi Çekebilir