Rockstar, FiveM ve RedM ekibini resmi olarak bünyesine kattı

Taylan Bal 12.08.2023 - 12:57
Rockstar, GTA RP dünyasının en büyük isimlerinden biri olan Cfx.re ekibi ile iş birliği yapıyor.

Rockstar, GTA RP dünyasının en büyük isimlerinden biri olan Cfx.re ekibi ile iş birliği yapıyor. Hayranlar ise şimdi bu durumun GTA 6 için neler anlama geldiğini merak ediyorlar.

Rockstar Cfx.re'i satın aldı

Rockstar, 11 Ağustos'ta GTA ve Red Dead Redemption'ın en büyük RP sunucularının arkasındaki mod ekibi olan Cfx.re'i satın aldığını duyurdu. Rockstar, bir açıklamada, "Bugün gururla duyuruyoruz ki Cfx.re, artık resmi olarak Rockstar Games'in bir parçasıdır" dedi.

Rockstar "Birkaç yıl boyunca Rockstar'ın yaratıcı topluluğunun Grand Theft Auto V ve Red Dead Redemption 2'nin imkanlarını genişletmek için özellikle özel roleplay sunucuları yaratma yoluyla nasıl genişlediğini heyecanla izledik." Bu çabaları daha fazla desteklemek amacıyla, modlara olan politikamızı resmi olarak roleplay yaratıcı topluluğu tarafından yapılanlar da dahil olmak üzere genişlettik” diye ekledi.

Cfx.re de açıklama yaptı

Cfx.re de satın almayla ilgili kendi açıklamasını yaptı ve "Bu, topluluğumuzun büyümesi için büyük ve ileriye doğru atılmış bir adımdır. FiveM platformunu ve etrafındaki yaratıcı topluluğu geliştirmek için Rockstar Games ile çalışma fırsatıdır" dedi.

Ekip, sunucularının oyuncularına günlük işlemlerimizin fark edilir bir şekilde değişmeyeceğini, Rockstar'ın desteği ile platformu geliştirmeye devam edeceğini açıkladı. Ek olarak, Cfx.re herhangi bir yanlış anlamaya yer bırakmadan, Rockstar'ın başka ne üzerinde çalıştığına dair merak edenler için, lütfen iş birliğimizin FiveM ve RedM platformlarımıza odaklandığını anlayın. Bu yüzden lütfen, bize bir sonraki GTA hakkında soru sormayın" dedi.

Bunun rağmen, hayranlar FiveM'in gücünü GTA 6 ile birleştirme olasılığını düşünmekten kendilerini alamıyorlar. Bir Twitter kullanıcısı, "Rockstar FiveM ve RedM'i satın aldığına göre, bu GTA 6 için büyük bir gelecek demek olacak" diyor. Bir başkası ise "Rockstar Games'in modlama ve roleplay topluluklarıyla çalışmayı seçmesi çok olumlu bir adım" diyor.

Henüz yaklaşan Rockstar çıkışının bir yayın tarihi yok. Ancak Rockstar'ın sahibi GTA 6'nın Mart 2025'e kadar çıkacağını zaten ima etmişti.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 06:24
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.08.2023 11:46
rak star ps5 ve Series X'in gücüne güvenmeyip oyununu pro modellere saklıyor haberiniz ola performans moduyla oyununu heba etmek istemiyor eyerki sony ve microsoft pro modellerini 8K 60 fps olarak donanımlarına yüklenirlerse yeni nesile geçtiğmizi o zaman anlıcaz aksi takdirde dejavu devam edecek
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.08.2023 15:40
Gta 6’ya rp Rc tarafından otomatik gelecek desenize.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Rockstar, FiveM ve RedM ekibini resmi olarak bünyesine kattı
İlginizi Çekebilir