Rockstar Games ileride her oyununa çevrimiçi mod ekleyecek

Furkan Güler 3.08.2017 - 17:35
Take-Two'nun CEO'su Strauss Zelnick, Rockstar Games'in planları hakkında bazı küçük bilgiler verdi.
Take Two'nun bugün yaptığı açıklamalar sırasında Grand Theft Auto 5'in çevrimiçi moduna ilişkin bilgilere de yer verildi. Hali hazırda Rockstar Games'in Red Dead Redemption 2 için çalıştığını söyleyen Take Two yöneticileri, Grand Theft Auto 5'in çevrimiçi modu ile alakalı oldukça pozitif geri dönüşler aldıklarını açıkladı. Firmanın CEO'su Strauss Zelnick, Rockstar Games'in bundan sonra her oyununda çevrimiçi bir mod bulundurabileceğinin altını çizdi.

Çevrimiçi modların oyun ile oyuncu arasındaki bağı güçlendirdiğine inanan Zelnick, aynı zamanda oyuncuların çevrimiçi modlardan zevk aldıklarını söyledi. Red Dead Redemption 2'nin çevrimiçi moduna ilişkin şimdilik bir açıklama yapılmadı, fakat oyuncular yeni oyunda GTA Online'a benzer bir modun bulunacağına kesin gözü ile bakıyor.

Rockstar Games ileride her oyununa çevrimiçi mod ekleyecek
Grand Theft Auto 5 Online'da bulunan Shark Cards eşyaları sayesinde mikro ödeme yaparak oyun içi para elde edebiliyorduk. Aynı sistemin Red Dead Redemption 2 Online'da da olup olmayacağı şimdilik belli değil. Ancak Grand Theft Auto 5'te olduğu gibi Red Dead Redemption 2'nin çevrimiçi modu asıl oyunun önüne geçerse, Grand Theft Auto 5 için beklenen hikaye bazlı indirilebilir içeriklerin gelmemesi durumu, yeni Red Dead için de geçerli olabilir.
Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 21:49
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.08.2017 14:05
Evet, bi rockstar kalmıştı, o da mikro ödemelerden gelen paranın kokusunu aldı. Hepimize büyük geçmiş olsun. Bir tek blizzard kaldı benim için.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.08.2017 21:23
Güle güle eski süper atmosfer ve hikayeli Rockstar oyunları, hoşgeldin ruhsuz singleplayera sahip online'a dayalı yeni Rockstar oyunları.
Kalan Karakter: 300 Gönder
warehouseman
warehouseman 3.08.2017 19:04
Yine bizi ilgilendirmeyen bir haber daha :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
Rockstar Games ileride her oyununa çevrimiçi mod ekleyecek
İlginizi Çekebilir