Rockstar Games web sitesi RDR Remastered'a işaret ediyor

Taylan Bal 28.07.2023 - 22:00
Rockstar Games web sitesine gelen yeni güncelleme Red Dead Redemption Remastered'a işaret ediyor.

Red Dead Redemption Remastered ile ilgili kanıtlar birikmeye devam ediyor. Rockstar Games'in web sitesinde yapılan bir güncelleme, oyun için taze bir logo sunuyor.

Rockstar web sitesinde Red Dead Redemption Remastered için yeni kanıtlar

Orijinal Red Dead Redemption, 2010 yılında geniş çapta övgü toplayarak piyasaya sürülmüştü. Ancak, 2018 yılında çıkan devam oyunu, çok daha fazla oyuncu tarafından oynandı ve bu nedenle, orijinal oyunun yeniden düzenlenmiş bir versiyonuna olan talebin oldukça büyük olduğu söylenebilir.

Aslında, orijinal Red Dead Redemption'ın hikayesi, Red Dead Redemption 2'nin olaylarından sonra gerçekleşiyor. Maalesef, hikayenin devamını görmek isteyenlerin pek çok seçeneği olmadı. Rockstar, orijinal Red Dead Redemption oyununun bir PC sürümünü hiç çıkarmadı ve oyun, PS3 ve Xbox 360'ta kalmaya devam etti. Red Dead Redemption Remaster ürünü veya yeniden yapımının yolda olduğuna dair kanıtlar birikmeye devam ediyor ve şimdiye kadar en ikna edici kanıtlardan bazılarına ulaştık.

Rockstar web sitesinde Red Dead Redemption Remastered için yeni kanıtlar

Rockstar Games, web sitesini Red Dead Redemption başlığı ile güncelledi ve kod adı RDR1RSP olarak belirtildi. Bu güncelleme, "Rockstar Games Presents Red Dead Redemption" yazan yeni bir logo ile tamamlandı. Resmi duyuru henüz gelmemiş olsa da, artık sadece bir zaman meselesi gibi görünüyor.

Yakında gelecek duyuru heyecanı

Red Dead Redemption logosuna "Rockstar Games Presents" ifadesinin eklenmesi, yeniden yapımın veya ne olursa olsun, kaliteli bir ürün olduğunu hayranlara teyit etmek amacıyla olabilir. 

Hatırlanacağı üzere, Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition, çıkışında ciddi eleştirilere maruz kalmıştı. Ancak, bu koleksiyon, doğrudan Rockstar tarafından değil, Grove Street Games tarafından geliştirilmişti ve bu nedenle stüdyo, Red Dead Redemption'ın yeni versiyonunda daha doğrudan bir rol üstlenmiş olabilir.

Red Dead Redemption'ın geri dönüşüne dair pek çok kanıt bulunuyor, ancak oyunun nasıl bir şekilde geri geleceği hala belirsizliğini koruyor. Sızıntılar ve içeriden bilgilere göre oyunun çıkış tarihi "yakın" denecek kadar yakın, bu nedenle gerçekleşmesi her an mümkün. Bazı hayranlar, Rockstar'ın odaklanmasını Grand Theft Auto 6'nın geliştirilmesine vermesini tercih edebilir, ancak diğerleri kesinlikle John Marston'ın açık dünya batı macerasını yeniden yaşamaktan memnuniyet duyacağa benziyor.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 19:32
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.07.2023 23:37
Remestered değil remake istiyoruz. 2 nesil öncesinin oyununun remesteredinin anlamı yok. O dönem için grafikleri iyiydi elbette ama şuan yeni nesilin gücünü alan baştan yapılmış bir Rdr istiyoruz remesteredini hiç oynamamis olanlar alır sadece yap remake birde Türkçe altyazı olsa tadından yenmez
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.07.2023 12:18
Kim o diğerleri? Uzaylı oyuncular mı bu oyunun Grand Theft Auto Six öncesinde çıkmasını istiyor? Malum şu sıralar bir uzaylı furyası var, batan geminin kaptanının gündem değiştirme çabaları. Sadece RDR 2 oynayan oyuncular John'un başına gelenleri biliyordur. Madem öyle önce bu oyunu yayınlasalardı.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.07.2023 00:45
En iyi oyun RDR 2 ise En iyi oyun RDR 1 olur ve daha iyisi çıkana kadar en iyi olarak kalırlar
Kalan Karakter: 300 Gönder
Rockstar Games web sitesi RDR Remastered'a işaret ediyor
İlginizi Çekebilir