Rockstar Games'in Xbox'a özel projesi açığa çıktı

Murat Sağlam 12.04.2011 - 12:32
Xbox 360 sevenler yetişin.
Rockstar saman altından su yürütmeyi en güzel başaran firmalardan biri olarak göze çarpıyor. Piyasaya sürecekleri oyunu oldukça uzun bir süre hazırlayıp, tamamlanmasına yakınken duyurmaları ve insanları heyecan içinde bırakmaları oldukça standart bir hale geldi. Şimdi ise, firmanın son gizli projesi açığa çıktı. Hem de Xbox 360'a geliştirildiği duyuruldu.

Rockstar Games'in Xbox'a özel projesi açığa çıktı
Projenin adı resmi olmasa da "We Are The Mods" olarak geçiyor. Yetkililer projenin orjinal halinin aslında altıncı nesil konsollardan PlayStation 2 için yapılmaya başlandığı fakat Rockstar yönetiminin oyunu yedinci nesle taşımak istemesi nedeniyle yaptıkları her şeyi yok sayıp Xbox 360 için yeniden yapmaya başladıklarını söylediler.

Bununla birlikte bir konsept resim yayımlamayı ihmal etmediler. Oyun hakkında çok fazla bir bilgi vermeselerde, oyunun 60'lar İngiltere'sinde geçeceği ve o dönemin Rock akımıyla Modernist akımının karşılaşmasının üzerinde duracağını söylediler. Bu haberle Rockstar Games'in yeni nesil konsollara hazırladığı ilk oyun olarak We Are The Mods öncü duruma gelmiş bulunuyor.

Firmadan yapılan diğer bir açıklamayla, Red Dead Redemption oyunununda aslında PlayStation 2 platformuna yapılmaya başlandığını fakat daha sonra iptal edilerek yeni nesil konsollara yapıldığı söylendi.
Yorumlar 31
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 04:20
Kalan Karakter: 300 Gönder
Rockstar Games'in Xbox'a özel projesi açığa çıktı
İlginizi Çekebilir