Rockstar, Yerelleştirme Uzmanı Arıyor

Tunay Şahin 18.01.2024 - 16:28
Rockstar, LinkedIn üzerinden yerelleştirme uzmanı arıyor. GTA 6 için olabileceği düşünülen bu ilan, yerelleştirme alanında deneyimli adayları bekliyor.

Rockstar, LinkedIn üzerinden yerelleştirme alanında yeni bir iş ilanı yayınladı. Bu ilanın, GTA 6 gibi büyük bir proje için olabileceği düşünülüyor.

Rockstar, Yerelleştirme Uzmanı Pozisyonunda Aranan Nitelikler

Açılan pozisyonda, adayların birden fazla oyunun ve pazarlama materyallerinin yerelleştirilmesini yüksek standartlarda gerçekleştirebilmesi ve belirlenen yayın tarihlerine uyum sağlaması bekleniyor. Adayların, oyun geliştirme, pazarlama, tasarım ve yerelleştirme ekipleriyle etkin bir şekilde iş birliği yapabilmesi gerekiyor.

Görev Tanımı ve Beklentiler

Adaylar, yerelleştirme süreçlerini yönetmek, dahili ekiplere destek sağlamak, dış hizmet sağlayıcılarla ilişkileri geliştirmek ve yerelleştirme planlamasını yapmakla sorumlu olacak. Ayrıca, memoQ gibi CAT araçlarını kullanarak yerelleştirme süreçlerine yardımcı olmak ve ambalaj yerelleştirme ile onay süreçlerini yönetmek görevleri arasında yer alıyor. Pozisyon, ayrıca yerelleştirme maliyetlerini projenin ömrü boyunca yönetmeyi de içeriyor.

ockstar Türkiye, Yerelleştirme Uzmanı Pozisyonunda Aranan Nitelikler
Rockstar, Yerelleştirme Uzmanı Arıyor

Aranan Nitelikler ve Beceriler

Rockstar, yerelleştirme proje yönetiminde deneyimli, memoQ gibi CAT araçlarında uzman, iyi bilgisayar ve Microsoft Office becerilerine sahip adaylar arıyor. Ayrıca, mükemmel proje yönetimi becerileri, detaylara odaklanma, problem çözme yeteneği ve etkili iletişim becerileri bu pozisyon için önemli nitelikler arasında.

İdeal Aday Profili

Rockstar'ın aradığı aday, baskı altında çalışabilen, katı kurallara uyabilen, detaylara dikkat eden, problem çözme konusunda yetenekli ve kendi kendini motive edebilen bir yapıya sahip olmalı. Hızlı öğrenme yeteneği ve mükemmel takım çalışması becerileri de bu pozisyon için önemli faktörler.

İlana buradan başvurabilirsiniz.

Yorumlar 12
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 05:53
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.01.2024 17:41
Benim ihtiyacım yok ama bu oyunun Türkçe dil desteği ile gelmesi lazım. Hiç öyle "Türkiye'de kaç satacak da Türkçe alt yazı için para ve emek harcayacaklar." demeyin! Cyberpunk 2077, Witcher 3, Baldur's Gate 3 kaç adet satacaktı da bunlarda Altyazı oldu? Hiç olmadı ok ama belki bu sefer be, hadi be!
MK Okuru
MK Okuru 25.01.2024 15:30
00:31 Paramızı alan onlar, onlar Türkçe öğrensin.
MK Okuru
MK Okuru 24.01.2024 00:31
Türkçe gelmesini bende isterim ama ogrenin şu ingilizceyi. Bg3 için iyi derece inhilizce bilmek lazim. Witcher için de. Ama gta gibi oyunlarda çok basit bir ingilizce kullanıyorlar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.01.2024 12:09
Süper asker ilanı hemen başvur: Baskı altında çalışabilen, katı kurallara uyabilen, detaylara dikkat eden, problem çözme konusunda yetenekli ve kendi kendini motive edebilen bir yapıya sahip olmalı. Hızlı öğrenme yeteneği ve mükemmel takım çalışması becerileri de bu pozisyon için önemli faktörler.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.01.2024 10:35
Boşuna heveslenmeyin. Rockstar günahını Türklere vermez. O derece bir şirket
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.01.2024 02:55
Belki bir umut olur diyeceğim de yok be Türk'ün yüzü gülmez daha doğrusu fakirin yüzü gülmez.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.01.2024 02:48
Haberde Türkçe mi yazıyordu, sonra mı düzenlediniz, yoksa bu arkadaşlar bilinçaltıyla mı yorum yapıyor? Yorumu yapan arkadaşlar gördüklerini sandıklarını ya da emin olduklarını paylaşırlarsa sevinirim. Tuhaf bir durum.

-----

Haberde Türkçe yazmıyordu. Sosyal medyada paylaşımı yapan arkadaşımız bir hata yapmış.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Rockstar, Yerelleştirme Uzmanı Arıyor
İlginizi Çekebilir