Rocksteady, yeni oyununu The Game Awards 2018 duyurabilir

Korhan ONUK 28.11.2018 - 10:39
Oyuncuların istekleri gerçek mi oluyor?

Batman serisine geliştirdiği başarılı oyunlarla adından söz ettiren Rocksteady Studios'un bir Superman oyunu yapması uzun zamandır istenen bir gerçekti. Firmanın Superman oyunu üzerinde çalıştığı da çıkan söylentiler arasındaydı. Bugün çıkan bir sızıntıya göre bu söylentiler gerçek olabilir. 

Rocksteady'nin geliştirdiği Superman oyunu The Game Awards 2018'te duyurulabilir.

Game System Requirements adlı website bir Superman oyununu listeledi. Listelemeye göre Rocksteady Studios tarafından geliştirilen, aksiyon ve macera türlerinde oyunun adı Superman: World's Finest olacak. 

Rocksteady, yeni oyununu The Game Awards 2018 duyurabilir

Superman: World's Finest ismi ilk kez ortaya çıkmıyor. Haziran ayında 4chan üzerinden yayımlanan bir poster, yeni oyun hakkında ipuçları vermişti. Sızdırmayı yapan kişi, oyundaki kötü karakterin Injustice 2 oyununda da karşımıza çıkan Brainiac olacağını belirtmişti. 

Bu söylentilerin her ne kadar yanlış olma ihtimali bulunsa da, Game System Requirements adlı websitenin oyun dünyasındaki inanılırlığı oldukça yüksek. Website, duyurulmasından bir ay kadar önce Devil May Cry 5'i sızdırmıştı. Bu nedenle Superman: World's Finest oyununun duyurulması bir sürpriz olmaz. Zaten Geoff Knighley'de bugün attığı bir tweette ondan fazla yeni oyunun The Game Awards 2018'te duyurulacağını söylemişti. Tüm bunları birleştirdiğimizde Superman: World's Finest'ın yakın olduğu biraz aşikar değil mi? Siz ne düşünüyorsunuz?

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 17:03
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.11.2018 16:07
Offff...

Abi Batman oyunu yapın rica ediyorum ama ya..

O kadar çok malzeme var ki çizgi romanlarda daha işlenmemiş.

O kadar çok eklenebilecek oyun mekaniği var ki..

Gotham'ı bile tamamen görmedik daha abi.

Bari WB Montreal Batman oyunu yapıyor olsun çok rica ediyorum...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.11.2018 15:32
Yeni bir batman oyununu tercih ederim açıkcası, Superman oyunu nasıl olabilir bana pek mantıklı gelmiyor zaten OP bir karakter vision güncelleştirmesi falan mı alacak ? Canı bile gitmemeli mantıken.
Abykrin
Abykrin 28.11.2018 16:03
Rocksteady, bir Batman oyunu üzerinde çalışmadıklarını ve Arkham Knight ile serinin son bulduğunu açıklamışlardı daha önce :(
Kalan Karakter: 300 Gönder
Rocksteady, yeni oyununu The Game Awards 2018 duyurabilir
İlginizi Çekebilir