Rocksteady'nin bir sonraki süper kahmanları bu dörtlü mü?

Murat Halilbeyoğlu 24.01.2012 - 15:33
Olursa ne güzel olur
Arkham Asylum ve Arkham City'nin başarılarının ardından Rocksteady üçüncü bir Batman oyunu yapacağını üstü kapalı olarak söylese de oyuncular firmadan diğer süper kahraman oyunlarını da onların yapmasını istiyorlardı. Hatta bir ara Örümcek adam ve Süperman oyunları Rocksteady ile anılmaya bile başlamıştı ancak şimdiki dedikodu bizce en eğlenceli dört süper kahraman hakkında.

Paul Gale Network'ün haberine göre Rocksteady'nin yeni süperkahraman oyunu Teenage Mutant Ninja Turtles hakkında olabilirmiş. Bu şimdilik bir dedikodu olsa da insan umutlanmadan edemiyor.

Öncelikle bahsedilen söylentide oyunda dört kaplumbağayı da sırasyılya kontrol edebileceğimiz ve Shredder ile Foot klana karşı savaşacağımız belirtiliyor. Öte yandan oyunun, çizgi filmlerin aksine, çizgi roman ve filmlerdeki gibi (özellikle 2007'deki aminasyon TMNT'deki gibi) karanlık bir atmosferde geçeceği ve yakın dövüş savaş sanatlarına dayalı olacağı belirtiliyor.

Rocksteady'nin bir sonraki süper kahmanları bu dörtlü mü?
Şu an için Rocksteady'nin sitesinde bununla ilgili bir bilgi yok fakat dedikodu o kadar dallanıp budaklanmış ki sanki cidden bu tarz bir proje varmış gibi detaylandırılmış. İşte detaylar

- Sözde yeni oyunun adı Teenage Mutant Ninja Turtles: Manhattan Crisis olarak belirlenmiş.
-Leonardo, Donatello, Raphael ve Michelangelo oynanabilir dört karakter olacakmış ve her birinin tıpkı orijinal hikayedeki gibi kendine has silahları ve dövüş taktikleri bulunacakmış
- Oyunda Master Splinter/Hamato Yoshi karakteri ile oynayabileceğimiz flashback'ler yani hikayenin geçmişe dönük yanları olacakmış
- Bebop ve Rocksteady, Dr. Baxter Stockman, Shredder (Oroku Saki) ve Krang gibi klasik karakterler oyunda boss olarak kullanılacak ve sonradan mutant olanlarla her iki halleriyle (insan-mutant) ayrı ayrı savaşacaksınız.
- The Turtle Van ve Turtle Blimp oyunda bizlerle olacak. Onların yanında bazı gadget'lar da bulunacak. Oyunun Wii U versiyonunda kontroller dokunmatik ekrana özel olarak ayarlanacakmış.
- Oyunda cıvık bir hava yerine karanlık bir atmosfer olacak ancak Foot Clan, boss'lar ve April O’Neil ve Casey Jones karakterlerinde hala komedi unsurları bulunacak
- Sözde oyun Wii U, PS3 ve Xbox 360 için çıkacakmış
- Tıpkı iki Batman oyununda olduğu gibi Rocksteady bu oyun için de ses aktörleri konusunda ciddi düşünüyormuş.

Açıkçası hepsi havada kalan iddialar ancak Rocksteady'nin aklında böyle birşey olmasa da bu dedikoduları duyup "Hey aslında güzel fikir! Bunu bir düşünelim" deme ihtimalleri de mevcut. Neyse bekleyip göreceğiz eğer gerçek olursa da "Kowabunga".
Yorumlar 56
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 15:56
Kalan Karakter: 300 Gönder
Rocksteady'nin bir sonraki süper kahmanları bu dörtlü mü?
İlginizi Çekebilir