Rogue Prince of Persia Erken Erişimi Gecikti

Tunay Şahin 10.05.2024 - 18:48
The Rogue Prince of Persia erken erişim tarihi Mayıs ayının sonlarına ertelendi. Geliştirici ekip, oyunu cilalamak için daha fazla zamana ihtiyaç duyduğunu belirtiyor.

Evil Empire'ın geliştirdiği, Ubisoft'un ünlü serisine dayanan 2D rogue-lite oyunu The Rogue Prince of Persia'nın erken erişimi, planlanan 14 Mayıs tarihinden bu ayın sonlarına ertelendi. Geliştirici ekip, 13 Mayıs'ta yeni çıkış tarihini açıklamayı planlıyor.

Rogue Prince of Persia Erken Erişim Gecikmesinin Nedeni Hades 2

Ertelenmenin sebebi, şu anda Steam'de en çok satan oyunlardan biri olan Hades 2'nin erken erişime beklenmedik şekilde açılması. Geliştiriciler, “Herkesin ve annelerinin bu oyunu oynadığını görünce (tüm ekibimiz ve anneleri dahil), The Rogue Prince of Persia'yı yayınlamadan önce insanların bu oyunla eğlenmelerine izin vermeye karar verdik" dedi.

Rogue Prince of Persia Erken Erişimi Gecikti

Geliştirici ekip oyuna güvense de, aynı türdeki bir oyunun, onların planladıkları tarihten bir hafta önce erken erişime açılması göz ardı edilemeyecek bir etki yaratabilir. Bu sebeple, ekip kısa bir erteleme yaparak The Rogue Prince of Persia'nın çıkış tarihini ayın sonlarına kaydırdı.

Bu gecikme, ilk gün yamasını daha fazla cilalamak için de bir fırsat sunuyor. Bu süreçte oyunun geliştirme ekibi, lansmandan önce daha fazla test yapma şansı bulacak ve bu da "yapımcımızın ve oyun direktörümüzün stres seviyelerini şimdiden önemli ölçüde düşürdü" açıklamasını yaptı.

Rogue Prince of Persia Erken Erişimi Gecikti

The Rogue Prince of Persia, erken erişimde altı seviye ve iki bölüm sonu canavarından oluşan ilk hikâye bölümüyle başlayacak. Oyuncular, farklı birincil ve ikincil silahlar, pasif etkiler sağlayan madalyonlar ve daha fazlasını kullanabilecek. Geliştiriciler, erken erişimin yaklaşık bir yıl süreceğini ve zamanla yeni seviyeler, bölüm sonu canavarları, hikâye içerikleri, ilerleme sistemleri ve daha fazlasının eklenmesiyle genişleyeceğini belirtiyor.

Oyunu beklerken The Rogue Prince of Persia Ön İnceleme içeriğimize göz atabilir, oyun hakkında daha detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.05.2024 22:03
Kalan Karakter: 300 Gönder
Rogue Prince of Persia Erken Erişimi Gecikti
İlginizi Çekebilir