Rogue Samurai Steam'de yerini aldı

Burak Özpolat 5.10.2023 - 17:39
CO’s Entertainment oyun stüdyosunun rogue-lite aksiyon oyunu ‘’Rogue Samurai’’ 2024 yılında oyuncularla buluşması planlanıyor.

2023'te Alican Nurçin ve Buçar Enes Sarısaç tarafından İstanbul'da kurulan CO’s Entertainment, ilk oyunuyla Steam'de yerini aldı. Yerli yapımın, 2024'ün ilk çeyreğinde piyasaya sürülmesi bekleniyor. ‘Rogue Samurai’ ile rogue-lite tarzını benimseyen ekip, oyun dünyasında farklı türlerin popüler olduğu bu dönemde rekabette iddialı bir giriş yapmayı planlıyor.

Onlarca Düşmana Karşı Gerçek Bir Kahraman: Rogue Samurai

İzometrik perspektifte oynanan bu oyunda, oyuncular çeşitli silahlar ve yeteneklerle düşman dalgalarına meydan okuyacak. Oyunun zengin atmosferi içerisinde stratejik dövüşler ve beceri gerektiren hareketlerle hem sıradan savaşçılara hem de zorlu bosslara karşı savaşacaksınız. CO’s Entertainment, samuray temasını derinlemesine işleyerek, geleneksel samuray öğelerini sürükleyici oyun mekaniğiyle bir araya getiriyor.

Türk İşi Rogue Samurai Efsanesi

Türk İşi Rogue Samurai Efsanesi

Rogue Samurai, hem Türkçe hem de İngilizce dil seçenekleriyle oyuncuların karşısına çıkıyor. Bu, dil engelinin sektör için büyük bir sorun olduğu günümüzde rahat bir nefes aldırıyor. Steam sayfasında, Rogue Samurai'nin tanıtımında şöyle deniyor: "Rogue Samurai, sürekli gelen düşman dalgalarına karşı mücadele ettiğiniz bir roguelite aksiyon oyunudur. Musashi karakteriyle, zorlu savaşlarda zafer kazanın ve ölümcül düellolarda bosslarla yüzleşin. Cesur Musashi, bu dünyada hayatta kalmak için savaşıyor. Samuray yolunu seçin ve karanlığı aydınlatın!" Geliştiriciler de oyuncular için bir uyarıda bulunmuşlar: Oyun bolca kan ve ölüm sahnesi içeriyor. Ayrıca yüksek kalitede grafiklerle samuray dünyasının tüm detaylarını deneyimleyin.

Oyunda Neler Yapacaksınız? Kısaca Anlatalım:

  • Rogue-Lite Aksiyon: Hızla akan düşman dalgalarına karşı hayatta kalmak için hızlı tempolu bir mücadeleye girişin.
  • Güç Arttırıcılar: Oyun dünyasında bulunan güç artırıcıları toplayarak samurayınızın yeteneklerini güçlendirin.
  • Özel Yetenekler: Samuray yeteneklerini kullanarak savaşlara derinlik ve strateji katın.
  • Boss Savaşları: Korkunç boss’larla yapılan etkileyici düellolarda galip gelerek oyunun seyrini değiştirin.

2024'te çıkması beklenen ‘’Rogue Samurai’’ oyununu desteklemek ve Steam istek listenize eklemek için buradan (https://store.steampowered.com/app/2552680/Rogue_Samurai/) oyunun Steam sayfasına ulaşabilirsiniz.

Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 1.05.2024 09:13
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.10.2023 22:18
Ahh ne güzel Türkler oyun yapıyor.Gerçekçi Animasyonlara ve gerçekçi fiziklere abanın gençler diğerlerinden farkınız olsun.Adamlar kayarak gitmesin.Gerçek dünyadaki kadar ince detaylar olsun hareketlerde
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.10.2023 21:39
Adamlar kültürlerini öyle bir pazarlıyorlar ki bizimkiler onların gözünde yükselebilmek için bu kadar zengin Türk kültürümüz varken gidip Japon kültürü ile ilgili oyun yapıyorlar. Biz millet olarak kendimizi böyle gösterirsek hiçbir sektörde yükselemez bağımlılığa devam ederiz. Yine de başarılar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.10.2023 00:29
Merakla bekliyorum.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.10.2023 20:32
Oyun aşırı iyi gözüküyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.10.2023 19:21
Rogue Samurai = Ronin değil mi
Kalan Karakter: 300 Gönder
Rogue Samurai Steam'de yerini aldı
İlginizi Çekebilir