Rogue Warrior hakkında bilgiler

Arda Gündüz 3.06.2010 - 12:31
Rogue Warrior hakkında bilgiler
Bethesda'dan yapılan açıklamaya göre, Unreal Engine 3 ile geliştirilmekte olan yeni taktiksel FPS'si Rogue Warrior hakkında bilgiler verdi. Oyun, Dick Marcinko'nun en fazla satan romanlarından birinden esinlenerek hazırlanıyor.


Hikayeli bir oynanışa sahip olacak yapımda, taktiksel hareket etmemiz gerekecek ve bize yardım edecek olan bir takımımız olacak. Bölümleri bitirebilmek için birden fazla yol üretebileceğiz ve bu konuda geliştirebileceğimiz birçok strateji olacak. Tek kişilik oyunun yanında, multiplayer oyunlara da destek verecek olan Rogue Warrior'da, geliştirilmiş bir yapay zeka olacak. Hareketlerimize gerçek insanlar gibi karşılık verecek, savaşlarda da öyle davranacaklar. Gün - gece geçişlerinin olacağı oyunda, tek kişilik görevler, dört kişiye kadar co-operative şeklinde de oynanabilecek.


Ana karakter olarak da Dick Marcinko'yu yöneteceğiz ve hem Güney hem de Kuzey Kore sınırları içerisinde amansız bir savaş içerisinde olacağız. Son olarak da yapımcılar, multiplayer olarak 10 kadar modun olacağını belirtiyorlar.
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 00:04
Kalan Karakter: 300 Gönder
Rogue Warrior hakkında bilgiler
İlginizi Çekebilir