Roller Champions kapalı Alpha sürci 11 Mart'ta başlayacak

Ersin Kılıç 5.03.2020 - 14:20
Ubisoft geçtiğimiz E3 fuarında duyurusunu yaptığı Roller Champions için 11 Mart 2020'de başlayacak kapalı Alpha sürecini duyurdu.

Ubisoft, Roller Champions için 11 Mart 2020'de başlayacak kapalı Alpha sürecini duyurdu. Firmanın konu ile ilgili yapmış olduğu açıklama ve kapalı Alpha sürecine dair detaylar şu şekilde;

Roller Champions kapalı Alpha sürci 11 Mart'ta başlayacak

Ubisoft, oyuncuların 2020'de piyasaya çıkacak ve seyircilerle dolu bir arenada paten kayıp, pas atıp, çalım atıp ve gol atmak için oynadığı ücretsiz oynanabilen (free-to-play), takım tabanlı spor oyunu Roller Champions için Kapalı Alfa tarihlerini duyurdu. Oyuncular* şimdi Windows PC için Uplay'de, 11 Mart Türkiye saati ile 19:00’dan 23 Mart saat 23:00’a kadar Roller Champions Kapalı Alfa oynama şansını elde edebilirler

Ubisoft Montreal tarafından Ubisoft Winnipeg ve Ubisoft Pune ile geliştirilen Roller Champions, heyecan verici ve yüksek tempolu takım PvP oynanışı sunan yeni bir patenli spor deneyimidir. Üç oyuncudan oluşan iki takım, dünyanın dört bir yanındaki arenalarda birbirlerine karşı mücadele ediyor ve oyuncular, taraftarların tezahüratlarıyla coşkulanırken, top kendi takımlarına geçiyor ve rakiplerinden sıyrılıp mücadele ediyor ve paten alanının üstünde kalan aydınlatılmış halkadan topu geçirerek puan kazanıyorlar.

Kapalı Alfa oyunculara geri bildirimlerini geliştirme ekibi ile paylaşma olanağı ve bir ödül kazanma fırsatı sunar; oyun çıktığında kullanabilecekleri özel bir oyun içi kıyafet. Kapalı Alfa'da oyuncular, yüksek tempolu aksiyonu ve aşağıdakileri içeren yeni özellikleri deneyimleyebilecekler:

Roller Champions kapalı Alpha sürci 11 Mart'ta başlayacak

Karakter Özelleştirme: Oyuncular bir karakter oluşturabilir ve eldiven, paten, kıyafet ve kask/saç stilleri de dahil olmak üzere karakterlerini özelleştirmek için 70 öğe arasından seçim yapabilirler.

Yeni Arena: Eğrilik, yükseklik ve diğer çevresel unsurlar geliştirilmiş navigasyon ve oynanış sağlar ve oyuncular şimdiye kadarki en büyük ve en etkileyici arena olan Chichén Itzá'da oynayabilecekler.

Yeni Hareketler: Oyuncular, uzun çalım ve havadan çalım da dahil olmak üzere heyecan verici hareketleri ve yakalama desteği, yakalama çift zıplama ve yakalama çift şut gibi yeni takım hareketlerini kullanabilirler.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2024 15:41
Kalan Karakter: 300 Gönder
Roller Champions kapalı Alpha sürci 11 Mart'ta başlayacak
İlginizi Çekebilir