RollerCoaster Tycoon 3: Complete Edition PC ve Switch için duyuruldu

Özgür Deveci 9.09.2020 - 11:10
Frontier Developments tarafından geliştirilen simülasyon oyunu RollerCoaster Tycoon 3: Complete Edition PC ve Switch için duyuruldu.

Geliştirici Frontier Developments ve yayıncı Frontier Foundry, eğlence parkı simülasyon oyunu RollerCoaster Tycoon 3: Complete Edition'ı PC ve Switch için duyurdu. 24 Eylül 2020 tarihinde çıkacak oyun, 300'den fazla tren ve oyuncak, 500 dekor parçası, 60 mağaza, hizmetler ve şahlanan ve yükselen 20 hayvan ve daha fazlasını içerecek. PC'de ilk kez 1080p geniş ekran desteği sunacak oyun Steam ve Epic Store üzerinden satışa sunulacak.

RollerCoaster Tycoon 3: Complete Edition ile hayatının parkını inşa edecek ve çok satan eğlence treni simülasyonunu yeniden keşfedeceksin. İki büyük genişleme paketi ile türün en iyi örneklerinden biri olan bu klasikle heyecanın doruklarına ulaşabilirsin.

RollerCoaster Tycoon 3: Complete Edition PC ve Switch için duyuruldu

RollerCoaster Tycoon 3: Complete Edition, 24 Eylül'de piyasaya çıkacak

Yaratmak istediğin şey ne olursa olsun RollerCoaster Tycoon 3, hayallerindeki eğlence parkını inşa etmek için gereken araçları ve özgürlüğü sizlere sunuyor. Düzinelerce senaryoda başarılı olmak için park finansmanını, mağazaları, hizmetleri ve personeli kontrol etmen gerekiyor. Gerçekten bir büyük iş insanı olacağın oyunda, gelecek vadeden yeni kariyerine başlayabilir veya sandbox modunda para sorunları olmadan ideal parkını oluşturabilirsin. Ayrıca oyunda başarılı olmak için misafirlerinin ihtiyaçlarını karşılayarak, parkının sorunsuz bir şekilde faaliyet göstermesini sağlayabilirsin.

Bu tam sürüm, hem Soaked! hem de Wild! genişleme paketlerindeki tüm içerikleri içeriyor. Bu sürümle birlikte eklenen heyecan verici su parklarını ve harikulade hayvan yaşam alanları oluşturma ve yönetme zorluğunun tadını çıkarabilirsin. Bu oyun ilk defa geniş ekranda 1080p çözünürlük sunuyor ve yeni bilgisayar donanımları için artırılmış bir uyumluluk ile oynayabilirsin. Ayrıca oyunda yarattıklarını RollerCoaster Tycoon 3'ün özgün tren kamerasıyla sürebilirsin. Parkını 300'den fazla tren ve oyuncak, 500 dekor parçası, 60 mağaza, hizmetler ve şahlanan ve yükselen 20 hayvan ile istediğin gibi doldur. Ek olarak kendi misafirlerini oluşturabilir ve oyunda yarattıklarını onların gözünden deneyimleyebilirsin. Hatta MixMaster ile özel lazer ışık ve havai fişek gösterileriyle ziyaretçilerini eğlendirebilir ve onları büyüleyebilirsin.

Son olarak oyunun yayınlanan duyuru fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 15:34
Kalan Karakter: 300 Gönder
RollerCoaster Tycoon 3: Complete Edition PC ve Switch için duyuruldu
İlginizi Çekebilir