1/2

Rotamız, Online Evrenler 118

Can Furkan Gözütok 5.06.2014 - 15:45
Jabba Jedi şövalyesi mi?
Oyuncuları farklı dünyalara ve evrenlere taşıyan MMO'ların, haftalık haberleriyle tekrar karşınızdayız. Bakalım bu hafta MMO dünyasında ne gibi gelişmeler olmuş?

Hunter'ı İş Başında Görün


Xbox platformunda Halo gibi bir efsaneye imza atmış Bungie, oyunları Destiny'de yer alacak sınıflardan biri olan Hunter'ın neler yapabileceği hakkında kısa bir video yayımladı. Ne düşünüyorsunuz, sizce Hunter oynamaya değer bir sınıf mı?


Destiny; PS4, PS3, Xbox 360 ve Xbox One platformları için 9 Eylül tarihinde piyasaya çıkacak.
Star Wars: The Old Republic için yeni oynanabilir ırk?
Birkaç hafta önce, Star Wars: the Old Republic'in topluluk sorumluları, yaptıkları Twitch yayınında oyunları için yeni bir ırk hazırladıklarını açıkladılar.

Peki sizce hangi ırk oyuna eklenecek? Star Wars fanları, Galaxies'teki gibi Wookiee'ler ile evreni turlayabilecekler mi? Ya da Jabba Jedi şövalyesi olmak sizce de harika olmaz mıydı?
Rotamız, Online Evrenler 118
Wildstar : Çıkış günü videosu

Wildstar, bu senenin tartışmasız en merak uyandıran yapımlarından biri haline geldi ve 3 Haziran tarihinde piyasaya çıktı. Oyunu satın alan herkes an itibariyle Nexus'a davetli. Oyunlarının çıkışını kutlayan Carbine Studios, yeni bir video yayımladı.

Yayımlanan videoda, eğer oyunun yapım sürecini takip ettiyseniz bazı eski dostlar ile karşılaşacaksınız.Nexus'a ilk adımınızı atmadan önce videoya göz atmanızda fayda var.