1/2

Rotamız, Online Evrenler 120

Can Furkan Gözütok 19.06.2014 - 14:30
Haftanın öne çıkan MMO haberleri
Birkez daha haftanın öne çıkan MMO haberleriyle karşınızdayız. Bakalım bu hafta MMO dünyasında neler olmuş?

Dragon's Wrath'ın kapalı beta süreci başladı.

NGames'in tarayıcı tabanlı MMO oyunu Dragon's Wrath, 17 Haziran tarihinden itibaren kapalı beta sürecine girdi. 24 Haziran tarihine kadar oyuncular; Dragon Wrath'ta bulunan PvP modlarını, Guild savaşlarını, kuşatmaları ve çok daha fazlasını deneyimleme fırsatına erişecekler.

Son olarak NGames, beta boyunca özel etkinliklerin de yapılacağını açıkladı ancak bu etkinliklerin ne olduklarını belirtmedi.

Rotamız, Online Evrenler 120
Kingdom Under Fire II için yeni bir video yayımlandı.

Geçtiğimiz hafta gerçekleşen E3'e katılan firmalardan biri de, Kingdom Under Fire II'nin geliştirici stüdyosu Blueside'dı ve stüdyo, Kingdom Under Fire II için yeni bir video yayımladı.

Tamamen oyun içi görüntülerle hazırlanan dört dakika uzunluğundaki video, bizleri savaş alanının tam ortasına taşımakta.

Herkese, iyi seyirler.



Wildstar'ın ilk güncellemesi belli oldu.

Carbine Studios'un Wildstar'ı geliştirirken verdiği sözlerden biri de, oyuna aylık olarak doyurucu içeriklerin eklenmesiydi ve stüdyo, Wildstar için eklenecek ilk güncellemeyi açıkladı.

"The Strain" adı verilen güncelleme ile birlikte, "Blighthaven" isimli yeni bir bölge, yeni ve eğlenceli görevler, farklı giyilebilir eşyalar, ev eşyaları, yeni binekler ve çok daha fazlası, oyunumuza eklenecek. Son olarak gelecek güncellemeyle, oyunda bulunan bazı haritalar tekrar elden geçirilecek.

Herkese, iyi seyirler.


DEVAMI DİĞER SAYFADA
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>