Dragon's Wrath'ın kapalı beta süreci başladı.
NGames'in tarayıcı tabanlı MMO oyunu Dragon's Wrath, 17 Haziran tarihinden itibaren kapalı beta sürecine girdi. 24 Haziran tarihine kadar oyuncular; Dragon Wrath'ta bulunan PvP modlarını, Guild savaşlarını, kuşatmaları ve çok daha fazlasını deneyimleme fırsatına erişecekler.
Son olarak NGames, beta boyunca özel etkinliklerin de yapılacağını açıkladı ancak bu etkinliklerin ne olduklarını belirtmedi.

Kingdom Under Fire II için yeni bir video yayımlandı.
Geçtiğimiz hafta gerçekleşen E3'e katılan firmalardan biri de, Kingdom Under Fire II'nin geliştirici stüdyosu Blueside'dı ve stüdyo, Kingdom Under Fire II için yeni bir video yayımladı.
Tamamen oyun içi görüntülerle hazırlanan dört dakika uzunluğundaki video, bizleri savaş alanının tam ortasına taşımakta.
Herkese, iyi seyirler.
Wildstar'ın ilk güncellemesi belli oldu.
Carbine Studios'un Wildstar'ı geliştirirken verdiği sözlerden biri de, oyuna aylık olarak doyurucu içeriklerin eklenmesiydi ve stüdyo, Wildstar için eklenecek ilk güncellemeyi açıkladı.
"The Strain" adı verilen güncelleme ile birlikte, "Blighthaven" isimli yeni bir bölge, yeni ve eğlenceli görevler, farklı giyilebilir eşyalar, ev eşyaları, yeni binekler ve çok daha fazlası, oyunumuza eklenecek. Son olarak gelecek güncellemeyle, oyunda bulunan bazı haritalar tekrar elden geçirilecek.
Herkese, iyi seyirler.
DEVAMI DİĞER SAYFADA
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Snail Games tarafından geliştirilen ve steampunk atmosferiyle fantastik ögeleri birleştiren Black Gold Online'ın açık beta süreci 20 Haziran, yani yarından itibaren başlamakta. Yarından itibaren oyunun resmi sitesine girdiğinizde, kendi karakterinizi yaratabileceksiniz. Son olarak oyunun sitesinden kendi karakterlerini yaratan oyuncular, açık beta başladığı zaman bonus eşyalar ile oyuna başlayacaklar.

Astro Lords: Oort Cloud'un İngilizce Açık betası başladı.
BISBOG Group tarafından geliştirilen Astro Lords: Oort Cloud'un ingilizce açık beta süreci, 17 Haziran tarihinden itibaren başladı. 1 Temmuz'a kadar sürecek olan betada, uzayda bulunan asteroitlerin üzerlerine kendi üslerimizi kurabilecek ve diğer arkadaşlarımızla savaşabileceğiz.

LEGO Minifigures Online, Açık beta sürecine giriyor.
Funcom'un yaptığı açıklamalara göre LEGO Minifigures Online, an itibariyle açık beta sürecine girdi. Eğer oyunu denemek isterseniz, LEGO Minifigures Online'ın resmi sayfasına girip oyunu indirebilirsiniz.
Farklı dünyalara ayrılan oyunda, kendi LEGO figürümüzü oluşturabilecek ve yeni figürleri toplayabileceğiz. Son olarak, her figürün kendine has karakteri bulunacağını belirten Funcom, herkese eğlenmeye davet ediyor.

Ayrıca;
-Star Trek Online'a gelen 9.5 güncellemesi ile oyuna yeni özellikler eklenecek
-Illyriad: Broken Lands için yeni bir güncelleme yayımlandı
-Final Fantasy XI için yeni görevler yolda
-Trials of Ascension, 50.000 dolar bağış barajın geçti ve bu sayede oyuna yeni ejderhalar eklenecek
Yorumlar (6)
Wind of Luck ?
Olyın bittiği yerde PC başlıyo
Kingdom Under Fire II PC farkıyla güzel olabilşr baklım ve görelim...
37.73 biraz daha 40 tl aylık. Aklı olan bir insan işlesede işlemesede her ay 40 tl verir mi. Avrupa ve amerikada adamlara bu aylık bedava,su parası gibi. E bak bir bizim müsülümanın ekonomisine, haya şartlarına da akıllıca bir düşün.
kingdom under fire 2 sanırım DMC tarzı olur bayağıda güzel olur,yalnız TTNET'te bu oyunu kaldıracak ... yok :D
<center><table bgcolor=#fbfbfb style="border:1px solid #c0c0c0" cellpadding=1 width=100% cellspacing=1><tr><td align=left><font style="font-size: 9pt" face=arial color=#444444><b>19.06.2014 16:11:00 - MK Okuru demiş ki:</b><br>Wildstar yıkıyor ortalıgı bakalım başlamayı düşünen varsa kesinlikle düşünmeden başlasın derim. </font></td></tr></table><br></center> hızlı giden atın .... seyrek düşer misali 6 aya f2p modeli olacak olacak sykrim online ile yazıorum buraya