1/3

Rotamız, Online Evrenler 25

Özgür Yıldız 1.07.2010 - 17:34
Online evrenlerde yeni gelişmeler

Hala E3?
E3 bitti diyoruz. Ancak fuarda gösterilen videolar yeni yeni internete düşmeye başlıyor. Bu yüzden bu hafta bir çok E3 videosunu Rotamız’da bulabileceksiniz.  Özellikle Star Wars: The Old Republic’i bekleyen okuyucularımız, videoya doyacak. Ama önce haftanın öne çıkan haberlerine göz atalım.
APB ön siparişleri başladı

Realtime Worlds’ün beklenen MMO’su All Points Bulletin için Kuzey Amerika ön siparişleri alınmaya başlandı. Ön siparişle oyunu alan MMOcular, oyuna 3 gün erkenden başlayacak. Ayrıca 10 saatlik “action district” oyun süresi ve sınırsız “social district” oyun süresine sahip olacak ön sipariş edenler, 7 özel oyun içi eşyaya sahip olacaklar.

29 Haziran 2010’da PC için piyasaya çıkacak APB, hırsız polis kovalamacasını konu alacak.

Aion’da sunucular birleşiyor
Uzun süredir planlanan ve oyuncuların beklediği Aion’daki sunucu birleşmeleri ve karakter transferleri  gelmek üzere. Aion’u geliştiren takımın belirttiğine göre sunucu birleşmesi 7 Temmuz 2010, karakter transferi ise 8 Temmuz 2010 tarihinde olacak.

Karakter transferleri 18 Ağustos 2010 tarihine kadar ücretsiz olacak. Bu tarihten sonra ise belli bir ücretle karakterlerinizi transfer edebileceksiniz.