1/3

Rotamız, Online Evrenler 27

Özgür Yıldız 16.07.2010 - 14:25
Bu hafta da birbirinden önemli gelişmeler var
Birçok yeni MMO’nun piyasaya çıktığı, uzun süredir oynanan MMO’lara yeni yamaların geldiği şu günlerde, vaktini raid’lerde ya da PvP yaparak geçiren arkadaşların sayısı giderek artmakta. Bu durum hardcore oyuncular için iyi bir gelişme olsa da, biraz daha sosyal olanlar için sıkıntı halini alıyor. Kişisel olarak bir dönem raid saatlerine yetişmeye çalışan bir oyuncuyken, şu sıralar “casual” denilen oyuncu tipine döndüm. Bu yüzden arkadaş arasındaki MMO muhabbetlerine oldukça az katılır oldum. Çoğu kişi bu durumdan muzdarip. Erkek arkadaşını WoW’a kaptıran kızlar, raid saatlerinde ailesiyle vakit geçirmeyen, iki kelimesinden biri yeni aldığı eşyalar olan insan tipleri... Siz siz olun, her şeyi limitinde yapın.

Warhammer, Avrupa’da EA’in

Yapılan basın açıklamasına göre Warhammer Online’ın Avrupa sunucuları Electronic Arts’ın eline geçti. Yeni anlaşmaya göre yayın, üyelik ve işletme hakları Bioware-Mythic’e geçiyor. Bioware-Mythic’den gelen açıklamaya göre bu anlaşma yürürlülüğe girdiğinde, Avrupa sunucuları 2 ya da 3 gün kapalı olacak. Ardından tekrar açılacak sunucularda, oyuncular 14 günlük ücretsiz oyun zamanının da sahibi olacak.

Rotamız, Online Evrenler 27
Bedavaya Godslayer deneyin

Age of Conan’ın yapımcısı Funcom, yaptığı açıklamada bütün eski ve yeni oyuncuları Age of Conan’ın ilk eklenti paketi olan Rise of the Godlsayer’ı denemeye davet etti. 15 Temmuz’dan itibaren geçerli olacak deneme, oyuna ve eklentiye tam erişim sağlayacak.