1/2

Rotamız, Online Evrenler 28

Özgür Yıldız 22.07.2010 - 16:18
Online dünyalardan yeniden merhaba
Biraz olsun sakinleşen MMO dünyası, bazı küçük haberlerle takipçilerinin ilgisini çekmeye devam ediyor. Bu hafta oyunlardaki çeşitli değişiklikler ve yeni betaların başlamasıyla birlikte, yakında çıkacak yeni MMO'larla ilgili haberler bulunuyor. Sözü fazla uzatmadan bu haftanın öne çıkan haberlerine göz atalım.

SWTOR'da test başladı!

Söylentiler doğru çıktı ve Star Wars: The Old Republic, test aşamasına geçti. Henüz "test aşaması"nın ne anlama geldiği belli  değil. Çünkü ne BioWare ne de LucasArts, bunun bir beta test olduğunu söylemiyor.
Şu an sadece Kuzey Amerika'da başlayan test aşaması, BioWare'in açıklamasına göre yakın zamanda diğer bölgelere de yayılacak. Geçtiğimiz eylül ayında başlayan test kayıtları, halen buradan yapılabilir.

Rotamız, Online Evrenler 28
Runes of Magic'e gelin geliyor

Yakında 3.0.3 yaması çıkması beklenen MMO Runes of Magic, bu yeni yamayla birlikte yeni ilişki sistemine de sahip olacak. Aile, arkadaşlık ve evlilik gibi özellikleri barındıracak olan yama, bu gibi ilişkilerle oyunculara bonuslar da sunmuş oluyor. Örneğin evlenmiş ya da arkadaş olmuş iki oyuncu, biri belli bir sağlık sınırının altına düştüğünde statlarına artı bir geliştirme alıyor.

Evlilik gibi olaylar belli bir dekorla birlikte gerçekleşiyor ve herhangi bir cinsiyet sınırlamasıyla gelmiyor. Boşanmalar ise oldukça kolay. Tek tuşla boşanabiliyorsunuz. Şimdiden evleneceklere "bir yastıkta kocayın" diyoruz.