1/3

Rotamız, Online Evrenler 29

Özgür Yıldız 26.07.2010 - 10:53
Online evrenlerde neler oluyor?

Sıcak..çok sıcak...

Haftanın online oyun haberleriyle yine birlikteyiz. İstanbul’daki yoğun nemli havanın hakimiyetini sürdürdüğü şu günlerde, ofiste çalışan iki klimanın ve masamın hemen kenarındaki USB vantilatörün beni serin tutmasına aldırmadan en sıcak haberleri sizlere ulaştırmaya devam ediyorum.  Buz parçalarının içerisinde yüzdüğü Ice Tea’mi yudumlarken MMO dünyasının en yeni haberlerini gözden geçiriyorum ve ilginizi çekecekleri sizlere ulaştırıyorum.

Şaka bir kenara, oturun oturduğunuz yerde. Yeni MMO’lar deneyin. Dışarsı çok sıcak. Pişersiniz vallahi.

The Old Republic’in sesleri

Star Wars evreninde geçecek olan The Old Republic için yeni bir geliştirici günlüğü yayımlandı. Konu ise Star Wars serisinin en önemli yapıtaşlarından biri olan ses ve müzik.

LucasArts’tan ses yapımcısı Orion Kellogg’un yazdığı geliştirici günlüğü, oyuncuların yeni MMO’da sese nasıl bir önem verileceğini yanıtlar nitelikte. George Lucas’ın “Ses, film tecrübesinin yüzde 50’sini oluşturur ve izleyenlerin filmde gördükleri kadar duydukları şeyler tarafından da yönlendirildiklerine inanıyorum” sözüyle giriş yapan Kellogg, Star Wars fanlarının Darth Vader’ın şarkısını ya da Cantina melodilerini duymak istediğini söyledi.

Kellogg ayrıca oyunun filmdeki kadar kaliteli ses ve müziklere sahip olacağını belirtti.