1/2

Rotamız, Online Evrenler 35

Özgür Yıldız 9.09.2010 - 09:28
Online dünyanın nabzını tutmaya devam.

12 Dev Adam’ın 4’te 4 yapmasından sonra, basketbola olan ilginin şu sıralar oldukça arttığını söylemek yanlış olmaz. Artık her akşam uğradığımız bakkalın bile basket maçını büyük bir coşkuyla izlediğini görmek, farklı sporları takip edenleri de mutlu ediyor.

Geçtiğimiz günlerde şahsen incelediğim Madden NFL 11’den sonra yakın zamanda da NHL 11 incelememle de karşınızda olacağım. Hazır konu spordan açılmışken, Online alanda spor oyunları da bulunmuyor değil. S4 League adlı oyun da farklı yönleriyle bir çok oyuncunun ilgisini çekmeyi başarıyor.


S4 League, bir spor oyunu olsa da içerdiği aksiyonla da hitap ettiği kesimi genişletiyor. Team Deathmatch, Touchdown, Chaser ve Arcade adlı dört farklı modun bulunduğu oyunda silahlarımız ve yeteneklerimiz bulunuyor. 6’şar takımlar halinde oynayabileceğimiz Team Deathmatch modu dışında Touchdown modu da futbol oyununa oldukça benziyor. Yine iki takım ve bir topun bulunduğu Touchdown modu, topu ele geçirip karşı tarafın kalesine götürme esasına dayanıyor.
Online olarak oynandığı için oldukça eğlenceli bir oyun olan S4 League, farklı bir tat arayanlara hitap ediyor.


S4 League’i hemen oynamak için buraya tıklayın

Bakalım bu hafta online arenada neler yaşanmış?

 

BlizzCon’a özel

Eğer BlizzCon’a katılacak şanslı kişilerdenseniz ya da şovu internet üzerinden izleyecekseniz, aşağıdaki “evcil” hayvana sahip olacaksınız.

StarCraft 2 ve World of Warcraft’ta kullanabileceğiniz “Murlocalyptic”, bir nevi Deathwing Murloc’ı. Bu Murlocalyptic’e, 22-23 Ekim 2010 tarihlerinde düzenlenecek BlizzCon’da sunulacak.