1/2

Rotamız, Online Evrenler 37

Özgür Yıldız 6.10.2010 - 00:12
"Festival"leriniz kutlu olsun!

Yine bir Brewfest geldi çattı. Bu sefer Harvest Festival (Hasat festivali)’e denk gelen Brewfest bütün World of WarCraft aleminde coşkuyla kutlanıyor. Harvest Festival aynı zamanda Lord of the Rings Online’da da kutlanan bir festival.

Online dünyalardaki bu gibi festivaller, ilginç bir şekilde insanları normal bayramlardan daha fazla bir araya getirebiliyor. Oyundaki arkadaşlarınızla oturup sanal bira içmek bile, gerçek hayatta oturup içmekten daha eğlenceli olabiliyor. Bu da online oyunların hayatımıza nasıl etki ettiğini açıkça ortaya koyuyor.

Bakalım bu hafta festivaller dışında ne gibi haberler var.

Brewfest’e özel!

Hazır Brewfest’ten bahsettik, Taverncraft’ın ürettiği bira bardaklarından bahsetmeden olmaz. Bu sene oyun içinde görebileceğiniz “Tankard o’Terror” adlı –ki kendisi bir silah olarak da kullanılabiliyor- bira bardağı, Taverncraft’ın sitesinden satışa sunulmuş durumda. Bu ayın sonlarına doğru kargolanmaya başlanacak olan “Tankard o’Terror”, oyun içerisindekine sadık kalınarak modellenmiş. Yaklaşık 2 litre kapasiteye sahip olan bu bira bardağı, özellikle kızıl saçlı ve sakallı kısa boylu arkadaşlarımıza tavsiye ediliyor. Tankard o’Terror ve diğer bira bardaklarına buradan ulaşabilirsiniz.