1/2

Rotamız, Online Evrenler 39

Özgür Yıldız 18.10.2010 - 10:54
Acar muhabir Özgür, CeBIT'ten bildiriyor

Herkese Rotamız Online Evrenler'den merhaba. Zorlu bir haftanın 4. gününden sizlere bu sefer CeBIT Bilişim fuarı semalarından sesleniyorum. Siz bu değerli satırları okurken, ben fuardaki standımızda sizin gibi takipçilerimizle Guitar Hero oynayıp, PS Move'da kılıç kalkan oynuyor olacağım.

Fuarın ilk gününün ardından yazdığım bu yazı, biraz yorgunluğumu yansıtıyor olabilir ama emin olun bu oldukça tatlı bir yorgunluk. Sitemizi ziyaret eden bir çok kişiyle yanyana olmak mutluluk verici. Siz de henüz fuara gelmediyseniz, bir an önce gelin ve standımıza uğrayın. 7. salonun en güzide köşelerinden olan A-44 no'lu standımızda bizlerle tanışma fırsatı bulabilir ve hatta çeşitli oyunları birlikte oynama fırsatına da erişebilirsiniz.

Bu arada belli mi olur, Emre Abi elinde sürpriz bir hediyeyle çıkagelebilir. Mahmut'un size hediye veresi gelebilir.

Siz siz olun, 10 Ekim Pazar gününe kadar CeBIT Bilişim fuarında bizi  ziyaret edin.

"Özgür! Online Evrenler?!"
"-Aaa doğru ya, hemen haberlere geçeyim!"

EVE'cilere yeni karakter ekranı

Büyük bir hayran kitlesine sahip olan MMO; EVE Online, yeni güncellemesi Incursion'un çıkışıyla birlikte, NPC ve oyuncu karakterleri için yeni tasarım ve modelleri oyunculara sunmaya hazırlanıyor.

Rotamız, Online Evrenler 39

Oyunun geliştiricisi CCP, oyuncular için ırk, cinsiyet, aile, saç stili ve elbise gibi farklı ve özel modeller oluşturuyor. Ancak bu modellemeler, etrafta bir avatar şeklinde gezebileceğiniz Incarna eklentisiyle ilgili değil. Bu eklentinin ise 2011 yaz aylarında gelmesi bekleniyor.