1/2

Rotamız, Online Evrenler 45

Özgür Yıldız 25.11.2010 - 15:49
El öpmek = Honoring the Elders?

Akraba ziyaretinden sıkılan, el öpmekten topladığı paraları oynadığı MMO'nun aylık parasına yatıran, "Misafirler geldi çık artık odandan" diyerek katıldığı "raid"i yarıda bırakmak zorunda kalanların yeri Rotamız, Online Evrenler'e tekrar hoşgeldiniz. Son iki haftadır biraz geciktiğimizin farkındayız ancak haftaya ilginç bir haberle bu gecikmelerin neden kaynaklandığını anlayacaksınız.

Gecikme demişken, gecikmeden bu haftanın öne çıkan MMO haberlerine hızlıca geçelim.

 

EverQuest'te ücretsiz Gold üyelik

EverQuest 2 Extended sunucularında oynayanlara güzel bir haberimiz var. 19-21 Kasım 2010 tarihleri arasındaki haftasonunda kullanıcılar, Gold üyelik özelliklerine kavuşacaklar.

Gold üyelik özellikleri arasında 7 karakter slotu, büyü takımları, ekipman sınıfları, 6 çanta slotu, para sınırının kalkması, 8 paylaşımlı banka slotu ve 75 journal görevi yeralıyor.

Gold üyelik bu haftasonu boyunca tüm üyelere açık olacak.

 

Lord of the Rings Online: Rise of Isengard açıklandı


J.R.R. Tolkien'in hikayesini MMO oyunu haline getiren Turbine ve oyunun geliştiricileri, LotRO için geliştirilmekte olan yeni dijital genişleme paketi "Rise of Isengard"ı açıkladı.

Adından da anlaşılabileceği gibi Saruman'ın ordularını oluşturmasına tanık olacağımız "Rise of Isengard"la birlikte, oyuncular 70. seviyeye kadar yükselebilecek ve yeni "trait", "virtue" ve yetenekler kazanabilecekler.

Ayrıca LotRO'nun "Monster Play" sistemi de tamamen değiştirilecek. "Rise of Isengard"ın 2011 sonbahar aylarında oyunculara sunulması hedefleniyor.