Rotamız, Online Evrenler 54

Özgür Yıldız 16.06.2011 - 15:10
Online dünyalardan herkese tekrar merhaba!
6 aylık bir aranın sonra tekrar sizlerle olmak benim için mutluluk verici sevgili Merlin’in Kazanı okuyucuları. Geçen 6 ayda oyun ve MMO dünyasından askerde olmam dolayısıyla biraz uzak kaldım ancak elimden geldiğince her çarşı iznimde haberleri, oyunları, güncellemeleri ve olayları takip etmeye çalıştım.  Bundan sonra da Rotamız Online Evrenler’de MMO dünyasını birlikte yakından takip edeceğiz.

Kısa kesip daha fazla canınızı sıkmadan bu haftanın öne çıkan MMO haberlerine bir göz atalım.


Rift’e güncelleme yolda

Özellikle son dönemde bir çok MMO arasından sıyrılan ve oyuncular tarafından ilgiyle karşılanan Rift, 1.3 yamasına kısa süre içinde kavuşacak. “Waves of Madness” adı verilen yama, Guild banking, karakter transferi ve yeni bir live event’i oyuna ekleyecek.

Rotamız, Online Evrenler 54
Yeni live event, 1.3 yamasıyla gelen Hammerknell raid’inin açılış event’i olacak. Ayrıca yamayla birlikte Hammerknell temalı çeşitli sosyal giysiler de oyuna eklenecek.

Rift’in 1.3 yaması, 22 Haziran’da sunucularda oynanmaya hazır olacağını da bildirelim.


Fallen Earth Free-to-Play oluyor!

Daha önce büyük umutlarla piyasaya sürülen All Points Bulletin’i Realtime Worlds’den satın alıp F2P modeline dönüştüren GamersFirst, bu sefer de popüler MMO’lardan Fallen Earth’ü kanatları altına alıyor.

Rotamız, Online Evrenler 54
F2P Fallen Eearth’le ilgili henüz bir detay yok ancak GamersFirst, orijinal oyuna devrimci yenilikler getirmeyeceklerini açıkladı. Belirtilene göre 4 farklı üyelik sistemi oyuna eklenecek. Bunlar tamamen bedava, Silver, Gold ve VIP üyelik olacak. Üyeliklerin fiyatları modele göre değişecek ve eşya dükkanlarında harcamak için belli ödül puanları bu üyeliklerle birlikte oyunculara sunualacak.

İşin içinde GamersFirst olunca, Fallen Earth’ün Türkiye’de daha da popüler bir MMO haline geleceğini de söylememiz mümkün.


World of Warcraft’ta Firelands zamanı

Azeroth için için yanıyor. Yeni 4.2 yaması  Rage of  the Firelands, kısa bir süre sonra World of Warcraft oyuncularına sunulacak.




Yeni yamayla birlikte yeni görev zinciri “Elemental Bonds”, yeni günlük görevler, Firelands raidi, yepyeni bir Legendary Staff olan “Dragonwrath, Tarecgosa’s Rest” oyuna eklenmiş olacak. Ayrıca “Dungeon Journal” özelliği de kullanıcı arayüzünde bulunacak.
Bu arada “Rage of the Firelands” yamasının videosu da Blizzard tarafından yayımlandı. İyi seyirler.


Ve diğerleri...

-EVE Online oyuncularına geçmiş olsun.  LulzSec’in gazabına uğradılar.
-Runescape  10. yılını kutluyormuş.
-Merlin yeni ofisine taşınmış. Yazarlar heyecanlı ancak bir o kadar da yorgunlarmış.
-Bütün merak ettiklerinizi ozguryildiz@merlininkazani.com adresine gönderebilirsiniz.
Yorumlar 17
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 19:38
Kalan Karakter: 300 Gönder
Rotamız, Online Evrenler 54
İlginizi Çekebilir