1/2

Rotamız, Online Evrenler 56

Özgür Yıldız 7.07.2011 - 12:17
Online dünyada inanılmaz gelişmeler!
Daha 2000’li yılların başlarındaydık ve MMO denilen tür yavaş yavaş oyun dünyasında adını söz ettirmeye başlıyordu. Star Wars Galaxies de o zamanlarda piyasaya sunulmuş, filmin hayranlarına ve bilgisayar oyuncularına, içinde olmak istedikleri evrende bulunma şansını tanımıştı. Star Wars evreninde yaşayan oyuncular, yaklaşık 8 senelerini bu evrende geçirdiler. Ancak geçtiğimiz günlerde gelen bir haber, bütün Star Wars hayranlarının yüreklerini burktu. Birazdan bu haberin detaylarına gireceğiz.
Dün itibariyle ortaya çıkan yığınla World of WarCraft haberini de vermesek olmaz. Elimiz mahkum. Buna rağmen Guild Wars 2’nin sualtı dünyasıyla ilgili yepyeni bilgilerimiz de var. Buyrun bakalım bugünkü Rotamız’a.

Guild Wars 2 için “nefesinizi tutun”

Rotamız, Online Evrenler 56
ArenaNet, Guild Wars 2’de sualtı dünyasını detaylandırdı. ArenaNet’in blog’unda yazan tasarımcı Jonathan Sharp, yeni oyundaki sualtı dünyasıyla ilgili önemli bilgileri oyuncularla paylaştı.
Sharp, ArenaNet olarak oyuncuların sualtında nefeslerini tutmalarının gereksiz olacağını düşündüklerini ve suyun altına daldıklarında ağızlarında bir aparat belireceğini ve nefes almaya ihtiyaçları kalmadan sınırsızca bu yeni dünyayı keşfedebileceklerini belirtiyor.

Suyun altına indiğiniz anda sualtı zırhınız, silahlarınız, yetenekleriniz aktif hale geçiyor. Yani kısacası Guild Wars 2’de sualtı tamamen farklı bir dünya olarak algılanacak. Bu dünyada dinamik olaylar ve ilginç yaratıklar da bulunacak. Ayrıca bir çok zindanın sualtında geçen bölümleri bulunacak.
Sualtına özel bir çok silah, zırh ve eşya da bulunacağı belirtilenler arasında. Hadi Guild Wars 2, bizi fazla bekletme!

Tonlarca World of WarCraft haberi

Dün itibariyle durmadan World of WarCraft haberi yapmak zorunda kaldık. O kadar çok bilgi var ki, insanın tekrar oynayası geliyor. Bunlardan ilki Vanilla WoW olarak adlandırılan ilk oyuna sahip olanların, The Burning Crusade ek paketine ücretsiz sahip olabileceği. Blizzard Store’dan 15 €’ya ilk oyunu ve ek paketini alabilirsiniz.