1/2

Rotamız, Online Evrenler 58

Özgür Yıldız 14.07.2011 - 15:04
Meyve doğramaktan uzay simülasyonuna
Öğle yemeğini henüz yemenin verdiği mideye oturma hissiyle birlikte bu haftaki Rotamız’a başlıyoruz. Ofiste son günlerde popülerliği tavan yapan ve hatta çatıdan dışarı çıkan Fruit Ninja, özellikle ben, Mahmut, Ali ve beni kendine hapsetmiş durumda. Henüz bizi bu oyundan kurtarabilen bir oyun ortaya çıkmadı. Ancak yeni farkettiğim Black Prophecy adlı MMO, beni bir ihtimal meyve doğramaktan kurtarabilir. Henüz oyunu denememiş olmama rağmen, görüntülerden Freespace’e benzer bir yönü olduğu sonucuna varıyorum. Denedikten sonra sizinle tecrübelerimi paylaşacağım.
Gelelim bu haftanın öne çıkan MMO haberlerine.

Black Prophecy’de fırlatma zamanı

Reakktor ve Gamigo’nun yeni uzay savaş MMO’su Black Prophecy, dünden itibaren açıldı. www.blackprophecy.com adresinden ulaşılabilecek yeni MMO, ekran görüntülerinden ve videosundan oldukça ilginç bir oyuna benziyor.

Rotamız, Online Evrenler 58
Oldukça sağlam bir bilimkurgu hikayesine sahip olduğu belirtilen oyunun ilgi çekici PvP modu da olduğu belirtiliyor. Seslendirmelerin ve müziklerin de iyi olduğu söylenen oyunla ilgili daha ayrıntılı bilgileri yakında buradan edinebileceksiniz.


ComicCon’da Old Republic oynanacak

Her sene San Diego kentinde düzenlenen ve çizgi roman, video oyunu ve animasyon meraklılarını bir araya getiren bir nevi “Geekfest” diyebileceğimiz ComicCon, bu sene beklenen MMO Star Wars: The Old Republic’i görmek isteyenleri ağırlayacak.

Rotamız, Online Evrenler 58
BioWare, yaptığı açıklamada ComicCon’da oyunun ilk iki Flashpoint’i Esseles ve Black Talon oynanabilecek. 21-23 Temmuz günleri arasında her akşam saat 7-8 ve 8-9 arasında ikişer oturum halinde oynanacak oyun için kayıtlar yavaş yavaş doluyor. Eğer San Diego yolcusuysanız buradan kayıt olmayı bir deneyin derim.