1/2

Rotamız, Online Evrenler 59

Özgür Yıldız 22.07.2011 - 15:15
Güç çok yakında bizimle olacak.
Rotamız Online Evrenler’den herkese merhaba. 59’uncu defa yine birlikteyiz. Geçtiğimiz sayıda sizlerle Black Prophecy adlı oyundan bahsedeceğimi söylemiştim. Yaklaşık 6.2 GB’lık bir download işleminden sonra, bu gizemli görünen oyunla vakit geçirmeye nihayet başladım. Çok yakında oyunla ilgili izlenimlerimi sizlerle paylaşacağım. Ancak oyunu özetlemek gerekirse bir kitlenin “uzun süredir beklediği türde” diyebiliriz.

Bu arada Star Wars: The Old Republic’in ön siparişleri başladı. Az sonra bunu haberlerde daha detaylı olarak okuyacaksınız. Madem öyle bu haftanın haberlerine hemen bir göz atalım.


LotR Online: Rise of Isengard için yeni görüntüler

Turbine’ın geliştirdiği Lord of the Rings Online için hazırlanan yeni ek paket Rise of Isengard için yeni ekran görüntüleri yayımlandı.

Rotamız, Online Evrenler 59
Görüntülerde tamamen yeni bir bölge olan Dunland’ın detayları yer alıyor. Rise of Isengard ek paketi, 27 Eylül’de kullanıcılara sunulacak.

Ekran görüntülerine buradan ulaşabilirsiniz.


StarCraft 2 MMO’su geliyor!

Aylar önce bir StarCraft 2 mod yapımcısı olan Ryan Winzen tarafından yapılan StarCraft 2 MMO modu “World of StarCraft”, Blizzard’ın avukatlarını isminden dolayı harekete geçirmişti.
Görünüşe göre problem çözülmüş ve Winzen, modunu geliştirmeye devam etmiş olacak ki yepyeni bir video daha yayımlandı.

Videoda modun ismi StarCraft Universe: Chronicles of Fate olarak görünüyor.,