1/2

Rotamız, Online Evrenler 60

Özgür Yıldız 29.07.2011 - 14:59
Osmanlılar MMO'ya geliyor!
60 haftayı geride bıraktık ve Rotamız’da ilerlemeye devam ediyoruz sevgili MK severler. Yazın bunaltıcı sıcaklarında yepyeni MMO haberleriyle karşınızdayız. Bu haftaki haberlerimiz League of Legends, Uncharted Waters, Silkroad Online ve daha bir çok oyunla ilgili. Bakalım bu hafta MMO dünyasını neler değiştirmiş.

League of Legends yaklaşıyor

Riot Games’den yapılan açıklamaya göre DotA severlerin yeni gözdesi League of Legends, Polonya için yerelleştirildi. Riot Games’in CEO’su Brandon Beck, Avrupa’da League of Legends’ın iyi bir momentum yakaladığını belirtiyor.

Rotamız, Online Evrenler 60
Bu durum “Acaba bizim için de olur mu?” sorusunu gündeme getiriyor. Özellikle DotA’nın Türkiye’deki başarısı ve ardından League of Legends’in DotA oyuncuları tarafından kabul görmesi, bu durumun oluşmasını oldukça kolaylaştırıyor.


Silkroad Online için ek paketin tarihi belli

Türkiye’de de büyük bir hayran kitlesine sahip olan Silkroad Online için güncelleme yolda. “Mysterious Temple of Jupiter” adlı eklenti, 2 Ağustos’ta kullanıcılara sunulacak.

Yeni eklenti içerisinde 60 yeni görev, 120’ye yükseltilen level sınırı ve yeni yetenekler bulunuyor. Yeni görevler Mysterious Temple of Jupiter’de geçecek ve buraya girmek isteyen oyuncular için 111 level olma gereksinimi bulunuyor.

Eklenti ayrıca geliştirilmiş düşman yapay zekası da içeriyor.