1/2

Rotamız, Online Evrenler 63

Özgür Yıldız 25.08.2011 - 15:42
StarCraft MMO'su mu geliyor?
Fenerbahçe, Steve Jobs, Ramazan Bayramı derken dağılan dikkatimiz, bir de bunun üzerine Gamescom’un etkileri, iyice allak bullak olduk Merlin okuyucuları. Sevgili Kaan Alkın’ın Star Wars: The Old Republic yorumları da umutlarımızın tükenmesine neden olunca, tüm beklentilerimizi Guild Wars 2’ye yönelttik.

Bakalım Gamescom’un ardından MMO dünyasında neler olmuş.

StarCraft MMO’su ne olacak?

Gamescom’da düzenlenen Blizzard basın toplantısında, söylentileri yayılan StarCraft MMO’suyla ilgili resmi ağızlardan bir açıklama geldi.

Rotamız, Online Evrenler 63
Blizzard’dan Frank Pearce, potansiyel bir StarCraft MMO’suyla ilgili bir projeleri bulunmadığını belirtti. Haliyle ellerinde World of WarCraft, Project Titan ve StarCraft 2’nin eklentileri olduğundan dolayı bu projeye de nasıl vakit ayırabilecekleri bir muamma.


NASA’dan MMO geliyor

ABD’nin uzay ajansı NASA, resmi olarak bir MMO üzerinde çalışıyor. Astronaut: Moon, Mars and Beyond adındaki yeni MMO, NASA sponsorluğunda geliştiriliyor.

Rotamız, Online Evrenler 63
Beta versiyonunun 2012’nin sonunda kullanıcılara sunulacağı belirtilen MMO, özellikle 5-24 yaş arasındakilere hitap edecek. Oyunun Unreal Engine 3 ile yapılacağı ve iOS ile PC platformlarını destekleyeceği belirtiliyor.