1/2

Rotamız, Online Evrenler 65

Özgür Yıldız 15.09.2011 - 18:04
MMO dünyasının haftalık nabzı burada tutuluyor!
Özellikle FIFA 12 – PES 2012, MW3 – BF3 tartışmalarının oldukça yoğunlaştığı bir dönemde, MMO’ların pek esamesi okunmuyor. Bunun diğer bir nedeni ise çıkması beklenen MMO’ların elbirliği yapıp aynı dönemde çıkacak olması. Guild Wars 2, Star Wars: The Old Republic gibi bizim de beklediğimiz MMO’lar, kendilerini gelecek seneye saklıyorlar. Biz MMO severler de yeni çıkan yamalarla gelecek seneyi iple çekiyoruz.

Bakalım bu hafta MMO dünyasında neler olmuş, neler bitmiş.


Warhammer Online’a yeni yama geldi

Siz bu haberi okurken, Warhammer Online’ın 1.4.4 yaması kullanıcılara sunulmuş olmalı. Yeni yama birçok yeni vanity pet ve personality paketi getiriyor.

Ayrıcan The Wild Hunt Live, artık yeni bir boss olan Kurnous’u da içeriyor. Yamanın tüm notlarına bakmak için buraya tıklayabilirsiniz.


Diablo 3’e PayPal desteği

Blizzard’dan gelen açıklamayla artık bütün harçlıklar ve maaşların hangi kanalla harcanacağı belirlendi. Diablo 3’te bulunan açık arttırma merkezi “Auction House”da alışveriş, PayPal sistemi üzerinden gerçekleşecek.

Rotamız, Online Evrenler 65
Firma, PayPal sisteminin birçok bölgede çalışacağını belirtiyor ancak tüm bölgeler için aktif olarak çalışacağı henüz bilinmiyor.