1/2

Rotamız, Online Evrenler 66

Özgür Yıldız 22.09.2011 - 18:08
MMO evrenlerinden son haberler burada.
Az önce hepinizin her hafta heyecanla beklediği “Merlin’e Sorun”un 4. bölümünün düzenlemesini bitirip sizlere Rotamız Online Evrenler’in bu haftaki sayısını yazmak için masama geri döndüm sevgili MK okurları. Bu hafta da sizlerle MMO’larla ilgili birçok haberle karşınızdayız.

Haftanın MMO turu başlıyor!


Final Fantasy XIV yaması ertelendi

Final Fantasy XIV yapımcısı Naoki Yoshida abimiz, 1.19 yamasının oyuna eklenmesinin ertelendiğini söyledi. 30 Eylül’e ertelenen yamanın test edilmesi ve kalite kontrol geçmesi için bu süreye ihtiyaçları olduğu belirtiliyor.

Çoğu oyuncuyu üzen bu habere teselliyi de yine Yoshida abimiz yapıyor. Her oyuncuya ek 100 eşya slotu ve retainer’lara ek 50 eşya slotu verileceğini müjdeliyor.

Bununla birlikte 30 Eylül tarihinin, Final Fantasy XIV’nin de yıldönümü olduğunu belirtelim.


Lord of the Rings Online’da yarışma zamanı

“Saruman’ın eli”ni bilmeyen yoktur herhalde. Orta Dünya’da Saruman’ın ordularının işareti niteliğinde olan bu simge, şimdi de Lord of the Rings Online’ın yarışmasına konu oluyor.

Rotamız, Online Evrenler 66
Katılımcıların, “Saruman’ın Eli”ni indirip, fotoğraflarına yaratıcı bir şekilde eklemeleri ve bunu yarışmaya göndermeleri sonucunda çeşitli ödüller kazanacakları belirtiliyor.

Bu ödüllerden birinciye özel yapım Alienware Area-51 PC, iki ikinciye ömür boyu LOTRO üyeliği ve üçüncü olan 5 kişiye de 1000 Turbine puanı verilecek. Lord of the Rings Online’ın Facebook sayfasından gerekli bilgilere ulaşabilirsiniz.