1/2

Rotamız, Online Evrenler 67

Özgür Yıldız 11.10.2011 - 14:38
Rotanız artık Salı günleri karşınızda!
Kısa bir aradan sonra siz sevgili Merlin okurlarıyla buluşmanın heyecanı içindeyim. Bildiğiniz gibi her hafta Cuma günleri sizlerle Rotamız Online Evrenler’de buluşuyorduk. Küçük bir değişiklikle artık Salı günleri sizlerle birlikte olacağız.

Her hafta olduğu gibi MMO turumuza başlayalım ve bu hafta öne çıkan hangi haberler var bir göz atalım.

Bir efsanenin sonu

Star Wars Galaxies’in sonuna az kala oyunun nasıl biteceği merak konusu oldu. Galaktik savaş giderek tırmanırken, geliştirici ekipten oyunun kazananının nasıl belirleneceği konusunda bir açıklama geldi.

Rotamız, Online Evrenler 67
Açıklamada gezegen kontrol sistemindeki kazanılan puanların savaşın sonucunu belirleyeceğini ve galaksiyi en sonda kim kontrol ediyorsa savaşı da onun kazanacağı söylendi.
Ayrıca açıklamada bu puanların nasıl kazanılacağı da detaylı bir şekilde belirtiliyor. Ancak Galaxies’in sitesinde yaşayanan problem dolayısıyla detaylı açıklamayı sizlerle paylaşamıyoruz.


Guild Wars 2 kapalı beta yolda

Arena.Net’ten Colin Johanson, Guild Wars 2 için kapalı beta’nın 2011’in sonundan önce başlayacağını açıkladı.

NOWGamer.com’la yaptığı röportajda Johanson, açık beta’nın henüz kesin bir tarihi olmadığını ve kapalı beta’nın sonuçlarına göre belirleneceğini söyledi. Açık beta’nın da oyunun çıkış tarihini belirleyeceğine değinen Johanson, PvP’yle ilgili olarak da diğer Oline FPS ve RTS oyunları kadar kendi kategorilerinde bir numara olmayı hedeflediklerini söyledi.

Rotamız, Online Evrenler 67