1/2

Rotamız, Online Evrenler 68

Özgür Yıldız 20.10.2011 - 17:14
BlizzCon 2011 geldi çattı!
Geçtiğimiz hafta Salı gününe aldığımız Rotamız Online Evrenler, eski gününe dönüş yaptı. Bu geçici durumdan dolayı özür diliyoruz.

Ancak bu haftaki Rotamız Online Evrenler ve ardından gerçekleştireceğimiz BlizzCon 2011 özel yayınımızla birlikte, dopdolu bir MMO haftasonu sizi bekliyor. Murat Oktay'ın BlizzCon'dan bildireceği haber ve görüntüleri sizlerle paylaşacağız. Bu yüzden bu haftasonu Merlin'in Kazanı'ndan ayırlmamanızı tavsiye ediyor ve haftanın ön plana çıkan MMO haberlerine geçiyoruz.

BlizzCon 2011 geldi çattı

WarCraft, StarCraft ve Diablo hayranlarının beklediği tarih geldi de çattı. BlizzCon 2011 21-22 Ekim tarihlerinde düzenleniyor. Özellikle MMO dünyasının beklediği sorulardan biri olan "World of WarCraft'ın ek paketi geliyor mu?" sorusunun cevabının ortaya çıkıp çıkmayacağı.

Rotamız, Online Evrenler 68
California'ya gidemeyeceğinizi de düşünen Blizzard, bunun için her sene olduğu gibi Virtual Ticket (Sanal Bilet) uygulamasını sunuyor. 40 dolar'a satın alabileceğiniz sanal biletle birlikte, aktiviteyi her yönüyle takip edebiliyorsunuz. Ayrıca sanal bileti alanlar, WoW için oyun içi bir evcil hayvanın da sahibi ve açıklanmamış bir StarCraft 2 hediyesi kazanacaklar.