1/3

Rotamız, Online Evrenler 82

Ceyda Doğan 22.11.2012 - 12:32
Paket üzerine paket geliyor
Rotamız, online evrenlerde bu hafta birkaç farklı oyuna değineceğiz. Öncelikle deli gibi online oyunlarda vakit geçiren değerli oyunseverlerin azmine saygı duymak gerek. Çünkü MMO vb. oyunlarda, online vakit geçirmek sanıldığından daha zor. Kimi zaman karşımıza çıkan saçma hatalar, fazla kuvvetli yaratıklar sabrımızı gerçekten zorluyor. Ne yapıyoruz? Hemen ticket!

World of Wracraft zamanında o Ilıdian az çektirmedi bize. Beni anlayan çok vardır. Öyle mükemmel bir varlığı (tartışmaya açık bir düşünce), zayıfladıktan sonra utanmadık, canımız sıkıldıkça gittik öldürdük.

Bir dakika, konudan çok saptım sanırım. Nerede kalmıştık? Hatırladım. Rotamız, online evrenler.

Buyrun haftanın öne çıkan haberleri.

Wizardry Online : Beta Key'iniz hazır
MMORPG.com ve Sony Online Entertainment'ı bir araya getiren Wizardry Online, oyun severlerle buluştu. Bugün dahil olmak üzere toplamda 895 adet kodu kalan oyunun, geçen hafta yaklaşık 1.500 adet kodu vardı. Sanıyoruz ki oyun, beklenilenin biraz ötesinde. Ne kadar başarılı olacağına artık siz karar veriniz.

Rotamız, Online Evrenler 82
Rift: Storm Legion ile neler olmuş
Rift, bu aralar ilk çıkardığı eklenti pakediyle gündemde. Storm Legion ismini alan ek paket, takipçilerini tatmin etmeye yetmiş. Oyuncuların bir çoğu Rift'in çok tutulamayacağını düşünse bile, bu paketten sonra olumsuz düşüncelerin bir hayli azaldığına şahit oluyoruz.
Storm Legion'la birlikte birçok hatanın düzeltildiği ve ilginç grafik kodlarına da el atıldığını açıklayan Trion, PvP kısmında ciddi düzenlemelerin de olduğunu belirtti.

Rotamız, Online Evrenler 82