1/3

Rotamız, Online Evrenler 84

Ceyda Doğan 20.12.2012 - 13:55
Bol bol tanıtım, bol bol eğlence
"Rotamız, Online Evrenler" ile tekrar karşınızdayım. Bu hafta sizin için güzel mi güzel haberler hazırladım ve eminim ki arasından işinize yarayan içerikler çıkacaktır. En azından online oyun takipçileri için bu durum böyle olacak.

Bu hafta yeni online oyunlardan tutun, eski ama gündemde kalmak için çırpınan oyunlara da değineceğim. Bu aralar GW2 ve Wow tarafında birkaç değişiklik yapılmış durumda. Yalnız bu değişiklikler, çok da göz önünde tutulabilecek şeyler değil. Kış geldi, haydi kar topu oynayalım tadındaki etkinliklerden bahsediyorum.

Arayı çok da uzatmadan, bu hafta neler olmuş bir bakalım.

DC Universe Online
Sony Online Entertainment tüm DC Universe Online takipçilerine güzel bir haber verdi. Otuz gün için geri gelmek isteyen belirli abonelerini davet edecek olan Sony, 16 Ocak 2013 tarihine kadar geçerli olan sürprizini açıkladı. 11 Ocak 2011 - 10 Aralık 2012 arasında en az bir aylık ödeme yapmış olanlar için 30 günlük ücretsiz oynama süresi kesinleşti.

Rotamız, Online Evrenler 84
Oyun muhtemelen ücretli olacak. Fakat otuz gün de bedava oynayıp, deneyip eleştirilerini yapabilirsiniz. Bakalım Sony başka neler yapacak?