1/3

Rotamız, Online Evrenler 85

Ceyda Doğan 27.12.2012 - 15:59
The Secret World hakkındaki son dedikodulardan, Final Fantasy evrenine geçiş
Rotamız, Online Evrenler'in 85.bölümüyle karşınızdayım. MMORPG oyunlarını bir kenara bırakalım demek isterdim ama çok zor. Son zamanlarda, firmaların belki de pazarlama açısından yapmadığı etkinlik kalmadı. Geçen hafta, kış turnuvaları, kar topu savaşları, renkli kostümlerle dolu zamanlar geçirdik.

Bu hafta da aynı aksiyonlar devam ediyor. Yılbaşına kısa bir süre kalmış olmasından gerek, özellikle online oyunlarda birçok indirim ve özel kostümler su yüzüne çıktı. Bir dahaki yıla kadar aynı indirimlerden yararlanamayacağını bilenler, tüm oyun içi paralarına kıydılar. Ne de olsa bir dahaki yıl aynı kostümler olmayabilir veya bineğimiz geyik iken süslü püslü bir midilliye dönüşebilir. Tamam kabul, düşüncesi bile korkunç.

Bu haftaki açılışımı Guild Wars 2'yle başlatıyorum.

Guild Wars 2: Kış geldi, eller havaya

ArenaNet'in duyurduğu özel kış turnuvası sayesinde, kostümlerimizden tutun, eğlenceli oyunlara kadar birçok hediyeyle karşı karşıya kaldık.

Rotamız, Online Evrenler 85
Özellikle GW2 evreninde, haritanızın belirli noktalarında şeker şeklinde yer alan mekanlara gittik. Ne ile mi karşılaştık? Daha fazla hediye! Gel gelelim koca koca paketlenmiş hediye kutularını açtığımızda etrafımızda 5 - 10 arası değişen yaratıklarla dolu olduğunu gördük. Canlı çıkarsanız karşılığında hediye paketleri bizim oluyor. Bol şans diliyorum, çünkü ihtiyacınız olacak.