1/2

Rotamız, Online Evrenler 97

Özgür Yıldız 12.04.2013 - 11:48
Haftanın öne çıkan MMO haberleri.
Haftanın öne çıkan MMO haberleriyle tekrar karşınızdayız.Bu hafta Age of Wushu, Shroud of the Avatar ve PlanetSide 2 gibi MMO'ların haberleri öne çıkıyor.

PlanetSide 2'nin Public Server'ları açıldı

Son dönemin tutan MMO'larından PlanetSide 2 için test sunucuları açıldı. Oyunun gelişimine katkıda bulunmak ve yeni yamaları daha çabuk tanımak isteyen oyuncular için aktif hale getirilen Public Test Server'a giriş için aşağıdaki linkten PTS client'ını indirebiliyorsunuz.

https://launch.soe.com/installer/PS2_Test_setup.exe

Rotamız, Online Evrenler 97

Kickstarter'da bir başarı daha


Shroud of the Avatar isimli Kickstarter projesi, 2 milyon dolar barajını aştı. Geçtiğimiz Pazar günü sona eren kampanya, 2 milyon dolar barajını aştıktan sonra sona erdi.

Eğer kampanyaya hala destek vermek istiyorsanız, www.shroudoftheavatar.com adresinden projeyle ilgili ürünleri satın alabilirsiniz.

Rotamız, Online Evrenler 97
Neverwinter açık betası 30 Nisan'da başlıyor

Kapalı betasına katılma fırsatı bulduğumuz Neverwinter için açık beta tarihi belli oldu. 30 Nisan günü açılacak olan sunucularla birlikte kayıt olan herkes Neverwinter'ı deneme fırsatı bulacaklar.

Açık beta'yla birlikte Neverwinter'ın meslek sistemi de aktif olacak. Leadership, Mailsmithing, Platesmithing ve Leatherworking gibi meslekler bulunacak olan Neverwinter'da, 50 seviyeye kadar içerik bulunacak.

Üçüncü beta haftasonu'na katılanlar arasındaysanız, karakterinizi geliştirmeye devam edebileceksiniz.