RPG oyun The Dark Eye: Book of Heroes bu yıl çıkacak

Berat Darıcı 11.03.2020 - 12:32
Macera, aksiyon, RPG oyunu The Dark Eye: Book of Heroes, tek kişilik ve 4 kişiye kadar desteklediği coop ile parti tabanlı bir olmayı hedefliyor.

Random Potion Oy tarafından geliştirilen aksiyon, macera ve RPG oyun The Dark Eye: Book of Heroes 2020 yılının ikinci çeyreğinde çıkacak. Oyun tek kişilik ve coop olmak üzere iki farklı şekilde oynanabiliyor.

Kapsamlı karakter oluşturma ekranı, kart setleri ile geliştirilebilir karakter özellikleri ve heyecan dolu hikayeler bu oyunda. Arkadaşlarınız ile oynaya bildiğiniz oyun 4 oyuncuya kadar destek vermekte. Güçlerinizi birleştirip farklı özelliklerin getirdiği avantaj ile düşmanlarınıza karşı savaşa bilirsiniz. Oyunda oynanabilir 4 farklı tür var. Karakterinizin görüntüsünü cüce, elf, insan ya da yarım elf gibi birçok türden birini seçerek özelleştirin. Fantastik bir dünyada zindanlara baskın düzenleyebilirsiniz. The Dark Eye isimli oyunu temel alarak geliştirilen oyunda 12 farklı sınıf bulunmakta.

Pc için yayınlanacak olan oyun Steam üzerinden klasik rol yapma deneyimini tekrardan bizlere yaşatmayı vaat ediyor. Parti tabanlı bir izometrik oyun olan The Dark Eye: Book of Heroes, yer üstünde ve altında pek çok hikayeye ev sahipliği yapıyor.

Sekiz ayrı hikaye bulunduracak olan oyun Wild River Games tarafından yayınlanmakta. Oyunun Steam adresine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Web sitesine ise buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Oyunun tanıtım videosunu da aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

RPG oyun The Dark Eye: Book of Heroes bu yıl çıkacak

The Dark Eye: Book of Heroes sistem gereksinimleri

Minimum sistem gereksinimleri
İşletim Sistemi: Windows 10/8-8.1/7 (64bit)
İşlemci: Intel Core i5-2400 ya da AMD Phenom II X4 965
Bellek: 6 GB RAM
Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 460 ya da Radeon 6850
DirectX: Sürüm 11

Önerilen sistem gereksinimleri
İşletim Sistemi: Windows 10 (64bit)
İşlemci: Intel Core i7-3770 ya da AMD Ryzen 5 1600
Bellek: 12 GB RAM
Ekran Kartı: GeForce GTX 960 veya Radeon R9 290
DirectX: Sürüm 11

Oyunun arayüzü herkesin beğeneceği türden bir arayüz değil. Sistem gereksinimlerine ve grafiklere bakılırsa yine pekiyi optimize edilmemiş bir oyunun karşımızda durduğunu söylemek pek yanlış olmayacaktır. Eğer hikayesi ve oynanışı ile özellikle coop yönüyle oyuncuları tutabilirse oyunun beklentilerini karşılayacağı söylenebilir. Çıkışına kadar ya da çıkışından sonra sistem gereksinimlerinin değişebileceğini unutmayın.

Dreadlands erken erişim çıkış tarihi açıklandı.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 15:34
Kalan Karakter: 300 Gönder
RPG oyun The Dark Eye: Book of Heroes bu yıl çıkacak
İlginizi Çekebilir