RTS türü için geliştirilen yeni oyun Iron Harvest için yeni video

Furkan Güler 1.01.2018 - 14:38
Iron Harvest için yayınlanan oynanış videosu oldukça güzel.

RTS türü artık yerini daha hızlı tüketilebilen ve tamamen rekabetçi bir yapı sunan oyunlara bırakmış durumda. On yıl öncesinde olduğu gibi artık maalesef RTS türünün altında pek fazla yapım ile karşılaşmıyoruz. Ancak küçük çaplı stüdyolar RTS türüne ait yeni oyunlar geliştirmeye devam ediyor. Bağımsız sayabileceğimiz King Art Games, geride bıraktığımız haftalarda duyurdukları Iron Harvest için yeni bir oynanış videosu yayınladı. Bir dakikalık olan bu oynanış videosunda oyun motorunun ve fiziklerinin kapasitesine yakından bakabiliyoruz.

Iron Harvest için yeni bir oynanış videosu yayınlandı

Yıkılabilirlik konusunda işlemcileri sonuna kadar zorlayacağını belirten Iron Harvest'un bu yönü oldukça hoş duruyor. Şiddetli bir savaş anında tüm çevrenin sizinle etkileşimde ve parçalanabilir olması, görselliğe büyük ölçüde yarar sağlayacaktır. İkinci Dünya Savaşı zamanında geçen ve aynı zamanda fütüristik öğeler de barındıran Iron Harvest, umarız RTS açlığımızı uzun bir süre dindirmeyi başarır.

Henüz net çıkış tarihi belli olmayan yapım 2018 yılında PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak. Oyunun konsola ne şekilde optimize edileceği ise şimdilik belirsizliğini koruyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 14:00
Kalan Karakter: 300 Gönder
RTS türünün son örneklerinden: Iron Harvest
İlginizi Çekebilir