RTX Red Rock

Umut Ersaraç 3.06.2010 - 12:31
Hile Kodları
Bütün bölümler için - "Options" menüsündeki "Codes" ekranına gelin ve sırasıyla Aşağı , Sol , Sol , Aşağı , Sol , Aşağı , Sağ , Aşağı , Sol , Aşağı tuşlarına basın.

Daha fazla özellik için - "Options" menüsündeki "Codes" ekranına gelin ve sırasıyla Sol , Aşağı , Yukarı , Sol , Sağ , Yukarı , Aşağı , Sol , Sağ , Aşağı tuşlarına basın.

Daha fazla eşya için - "Options" menüsündeki "Codes" ekranına gelin ve sırasıyla Sağ , Sağ , Sağ , Sağ , Sağ , Sol , Sol , Sol , Yukarı , Yukarı tuşlarına basın.

Zor mod için - "Options" menüsündeki "Codes" ekranına gelin ve sırasıyla Aşağı , Yukarı , Yukarı , Yukarı , Yukarı , Yukarı , Yukarı , Yukarı , Yukarı , Aşağı tuşlarına basın.

Normal mod için - "Options" menüsündeki "Codes" ekranına gelin ve sırasıyla Yukarı , Aşağı , Yukarı , Aşağı , Yukarı , Aşağı , Yukarı , Aşağı , Yukarı , Aşağı tuşlarına basın.

Kolay mod için - "Options" menüsündeki "Codes" ekranına gelin ve sırasıyla Yukarı , Aşağı , Aşağı , Aşağı , Aşağı , Aşağı , Aşağı , Aşağı , Aşağı , Yukarı tuşlarına basın.

"Old Soul Super Weapons"ı almak için - "Options" menüsündeki "Codes" ekranına gelin ve sırasıyla Sağ , Yukarı , Aşağı , Aşağı , Yukarı , Sağ , Sağ , Yukarı , Aşağı , Aşağı tuşlarına basın.
RTX Red Rock
İlginizi Çekebilir