Ruined King: A League of Legends Story duyuruldu

Özgür Deveci 1.11.2020 - 13:44
Tek oyunculu ve sıra tabanlı rol yapma oyunu Ruined King: A League of Legends Story, 2021'in başlarında piyasaya çıkacak.

Riot Games’in bir parçası olan ve üçüncü parti oyun stüdyolarıyla birlikte çalışarak League of Legends oyunları yayınlamaya odaklanan Riot Forge, Ruined King: A League of Legends Story'nin 2021'in başlarında piyasaya çıkacağını duyurdu. League of Legends markasının konsollarda ilk kez boy göstermesine ön ayak olacak Ruined King Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One, Steam ve Epic Games mağazalarında yayınlanacak. Ayrıca oyuna PlayStation 4 ve Xbox One platformlarında sahip olan oyuncular yeni nesil konsollara ücretsiz bir şekilde yükseltme yapabilecek.

Battle Chasers: Nightwar ve Darksiders Genesis oyunlarının geliştiricisi Airship Syndicate tarafından geliştirilen Ruined King, Riot Forge tarafından yayınlanan ilk oyun olacak. Bu sıra tabanlı, hikayesiyle oynayanı içine çeken rol yapma oyunu, yeni gizemleri keşfetmek üzere hikayeye dalmak isteyen oyuncuların yanı sıra LoL evrenine yabancı oyuncular içinde bir adım olmayı planlıyor.

Ruined King: A League of Legends Story duyuruldu

Ruined King: A League of Legends Story 2021'in başlarında piyasaya çıkacak

Ruined King: A League of Legends Story, liman şehri Bilgewater ve lanetlenmiş Gölge Adalar olmak üzere Runeterra'nın iki farklı bölgesinde geçecek. Sıklıkla karşılaşılan gizemli düşmanları alt etmek için oyuncular League of Legends'ın sevilen şampiyonları Miss Fortune, Illaoi, Braum, Yasuo, Ahri ve Pyke ile sıra dışı bir ekip oluşturacak.

Türkçe dublaj ve Türkçe altyazı desteğiyle çıkış yapacak oyun, hem yeni oyuncular hem de sıkı League of Legends hayranları için Runeterra dünyasını genişletecek. Ayrıca bu, LoL evrenini hem konsollara hem de PC'lere getirecek ilk tek oyunculu oyun olacak. Ruined King ile ilgili daha fazla detay önümüzdeki ay içerisinde paylaşılacak. Oyun hakkında en güncel gelişmeleri Ruined King'in resmi web sitesi üzerinden takip edebilirsiniz.

Son olarak oyunun yayınlanan duyuru videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 07:42
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.11.2020 18:35
Şu oyunun evreni ilgimi çekiyor riotun campaing işine girmesi beni mutlu ediyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ruined King: A League of Legends Story duyuruldu
İlginizi Çekebilir