Ruined King: A League of Legends Story ertelendi

Özgür Deveci 11.12.2020 - 14:22
Tek oyunculu ve sıra tabanlı rol yapma oyunu Ruined King: A League of Legends Story, 2021'in ilerleyen zamanlarında piyasaya çıkacak.

Airship Syndicate tarafından geliştirilen ve Riot Forge tarafından yayınlanacak olan hikaye odaklı sıra tabanlı rol yapma oyunu Ruined King: A League of Legends Story ertelendi. Daha önce 2021'in başlarında piyasaya çıkacağı duyurulan oyun, önümüzdeki yılın ilerleyen dönemlerinde yayınlanacak. Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One, Steam ve Epic Games mağazalarında satışa sunulacak oyun, League of Legends dünyasının konsollara ilk adımı olacak. Ayrıca oyuna PlayStation 4 ve Xbox One platformlarında sahip olan oyuncular yeni nesil konsollara ücretsiz bir şekilde yükseltme yapabilecek.

Riot Forge'un resmi Twitter hesabı üzerinden yapılan paylaşımda "Bu yıl hepimizin kontrolü dışında gerçekleşen bir takım zorluklar oldu. Biz de Riot Forge ekibi olarak, son zamanlarda zaman çizelgelerimizi değerlendirdik ve Ruined King için bazı ayarlamalar yapmamız gerekti." ifadeleri yer alıyor.

Ruined King: A League of Legends Story ertelendi

Ruined King: A League of Legends Story, 2021'in ilerleyen zamanlarında çıkacak

Riot Forge'un yayınladığı ilk bağımsız oyun olan Ruined King: A League of Legends Story oyunculara League of Legends evrenini yeni bir şekilde yaşama olanağı sunacak. Bu tek oyunculu, sıra tabanlı rol yapma oyununda oyuncular Runeterra'nın dünyasını derinlemesine öğrenip Bilgewater'la Gölge Adalar'ın gizemlerini açığa çıkaracak. Ruined King sıra tabanlı, koridor inisiyatifli bir çatışma sistemi kullanıyor. Şampiyonlar sıra kendilerine geldikçe koridor yetenekleri, anlık yetenekler ve ultiler kullanacak. Ayrıca çatışma sırasında eşya kullanabilecek, pasif yeteneklerini devreye sokabilecekler. Sistemde Can, Mana, Gayret göstergesi ve oynama sırası listesi gibi öğeler bulunuyor.

Oyun, liman şehri Bilgewater ve lanetlenmiş Gölge Adalar olmak üzere Runeterra'nın iki farklı bölgesinde geçecek. Sıklıkla karşılaşılan gizemli düşmanları alt etmek için League of Legends'ın sevilen şampiyonları Miss Fortune, Illaoi, Braum, Yasuo, Ahri ve Pyke ile sıra dışı bir ekip oluşturulacak. Türkçe dublaj ve Türkçe altyazı desteğiyle çıkış yapacak oyun, hem yeni oyuncular hem de sıkı League of Legends hayranları için Runeterra dünyasını genişletecek.

Son olarak oyunun resmi oynanış videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 06:45
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ruined King: A League of Legends Story ertelendi
İlginizi Çekebilir