Ruiner'dan harika bir oynanış videosu geldi

Hakan Hervenik 25.09.2017 - 10:08
Cyberpunk bossları da bir ayrı güzel

Reikon Games tarafından geliştirilen ve daha önce Hotline Miami dahil olmak üzere oldukça keyifli birçok oyunun dağıtımını üstlenen Devolver Digital tarafından dağıtımcılığı yapılan Ruiner için yeni bir video yayınlandı. Cyberpunk teması üzerine kurulan oyun, grafikleri ve oynanış mekanikleri ile de çok dikkat çekiyor. Yayınlanan yeni videoda oyunda bulunacak olan dört bossu yakından görüyoruz. Bunlar, Wolverine'e benzeyen Heavy Cyborg, savaş suçlusu Captain Bogdan, beyni yıkanmış gizemli adam Shadow ve devasa ana motor olan Heaven.  Yakından gördüğümüz oynanış videosunda, karakterimiz bu düşmanlar ile savaşıyor. Grafik ve oynanış olarak Divinity: Original Sin 2'yi andıran Ruiner, başarılı bir yapım olacak gibi.

Ruiner'ın ilk dört bölüm sonu düşmanı tanıtıldı

2091 yılında Rengkok isimli bir metropoliste geçen oyunun aksiyon yapısı öne çıkmayı başarmış. İzometrik bir kamera açısına sahip olan oyunda farklı silahları kullanabiliyor ve kayarak ateş etme gibi farklı aksiyonlara girebiliyoruz. Aksiyon yapısının yanı sıra şehirde dolaşma gibi dinamikler de oyunda olacak gibi gözüküyor. Ruiner, 26 Eylül'de raflarda yerini alacak. Yayınlanan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 15:19
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.09.2017 14:22
''Divinity: Original Sin 2'' sanırım başka bir oyunun ismiyle karıştırdınız uzaktan yakından pek bir ilgisi yok iki oyunun birbiriyle. Kolay gelsin hepinize.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ruiner'dan harika bir oynanış videosu geldi
İlginizi Çekebilir