Ruj şeklindeki HUAWEI FreeBuds Lipstick kulaklık ön satışa çıktı

Ersin Kılıç 17.11.2021 - 10:52
Firmanın geçtiğimiz günlerde duyurduğu ve tasarımı ile dikkat çeken kulaklığı HUAWEI FreeBuds Lipstick ön satışa çıktı.

Huawei firması geçtiğimiz günlerde Viyana'da düzenlediği sunumda Nova 9 başta olmak üzere birçok duyuruya imza atmış fakat içlerinden tasarımı ile en çok konuşulan modellerden birisi HUAWEI FreeBuds Lipstick kulaklık olmuştu. İşte bu kulaklık modelinin ülkemizde ön satışa çıktığı duyuruldu. Yapılan duyuru ve kulaklıkla ilgili detaylar şu şekilde;

Ruj şeklindeki HUAWEI FreeBuds Lipstick kulaklık ön satışa çıktı

HUAWEI FreeBuds Lipstick'in paslanmaz çelik şarj kutusu ayna kadar pürüzsüz bir yüzey elde etmek için cilalamanın yanı sıra 30 farklı işlem kullanılarak üretildi. Manyetik dizayna sahip şarj kutusu ayrıca aşınmaya da dayanıklı. HUAWEI FreeBuds Lipstick, gizemi temsil eden siyah, lüksü simgeleyen altın, tutku ve çekiciliği ifade eden kırmızı ile klasik ruj tasarımını kulaklıkta buluşturuyor. 

Konforlu ANC ve olağanüstü ses performansına sahip akıllı asistan

HUAWEI FreeBuds Lipstick, HUAWEI'nin 10 binden fazla insan kulağı modeline dayanan ergonomik simülasyon sistemine ve kulağın sekiz parçası üzerinde yapılan kapsamlı stres simülasyon testine dayanan endüstri lideri açık-fit tasarımını miras alarak, kulaklık tasarımını en üst düzeyde rahatlık sağlayacak şekilde geliştirdi.

Ayrıca, HUAWEI FreeBuds Lipstick, kulak kanalı şeklini ve kullanım koşullarını otomatik olarak algılayan ve ardından kullanıcıların kulaklarına uyacak en uygun EQ ayarını atayan AEM EQ ayarına sahip. Tüketiciler, HUAWEI AI Life uygulamasını kullanarak, kişiselleştirilmiş bir ses deneyiminin keyfini çıkarmak için dengeli (varsayılan), bas güçlendirme ve tiz güçlendirme yapan üç EQ modundan birini seçebiliyorlar.

HUAWEI FreeBuds Lipstick, çevresel gürültüyü etkili bir şekilde alabilen çift mikrofonlu aktif gürültü engellemeye sahip. AEM gürültü engelleme teknolojisi kullanıcılar için 10'dan fazla set arasından en uygun gürültü engelleyici parametre setini otomatik olarak seçiyor.

Ruj şeklindeki HUAWEI FreeBuds Lipstick kulaklık ön satışa çıktı

 


Cihazlar arasında sorunsuz geçiş için akıllı bağlantı

EMUI 12 Device+ özellikleri sayesinde kullanıcılar, akıllı telefonlarından HUAWEI Vision, PC veya tabletlerine bir videoyu kolayca aktarabildikleri gibi sesi de sorunsuz bir şekilde kulaklıklara aktarabilirler. Kullanıcıların yakınındaki akıllı telefon, tablet ve PC ile açılır pencere üzerinden eşleştirme yapabilmeleri için Bluetooth eşleştirmesi kullanılarak çift cihaz bağlantısı elde ediliyor. Kullanıcılar, HUAWEI AI Life Uygulamasında dokunmatik kontrol ayarlarını yapabilir.

Gürültü engelleme modlarını yönetmek, pil ömrünü kontrol etmek ve müzik çalmak için bir HUAWEI akıllı saat, HUAWEI FreeBuds Lipstick’e bağlanabilir. Tamamen yeni oyun ses kodlama teknolojisi ile HUAWEI FreeBuds Lipstick, ses gecikmesini 90 ms'ye kadar düşürüyor ve ekrandaki hareketle birlikte sesi senkronize tutuyor.

Sorunsuz bağlantının yanı sıra HUAWEI FreeBuds Lipstick, 48 kHz'e kadar örnekleme hızıyla yüksek kaliteli ses kaydediyor. Kullanıcılar HUAWEI AI Life uygulamasında Çevre Modu'nu açtıklarında, heyecan verici anları yüksek kaliteli sesle yakalamak için bir seyahat vlogu kaydederken çevredeki sesleri de kaydedebilirler. 

Ruj şeklindeki HUAWEI FreeBuds Lipstick kulaklık ön satışa çıktı

Müziğin keyfini çıkarırken pil ömrü fark edilmeden azalabilir, bu nedenle HUAWEI FreeBuds Lipstick’in pil ömrü daha da artırıldı. Gürültü engelleme kapalıyken, tam şarjlı şarj kutusuyla 22 saat veya tam şarjlı kulaklıkla 4 saat müzik çalma sunan FreeBuds Lipstick’in güçlü pil ömrü, kullanıcıların her zaman ve her yerde endişelenmeden müziğin keyfini çıkarmasını sağlıyor.

HUAWEI FreeBuds Lipstick, 2.299 TL fiyat etiketiyle HUAWEI Online Mağaza üzerinden ön satışa sunuluyor. 4 ay vade farksız taksit avantajından yararlanabilecek tüketiciler, 100 TL ön ödeme yapmaları karşılığında 200 TL indirim de kazanıyorlar.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 16.04.2024 10:33
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ruj şeklindeki HUAWEI FreeBuds Lipstick kulaklık ön satışa çıktı
İlginizi Çekebilir