Rune Factory 5 Steam ön siparişi açıldı

Talha Ramazan Yüzmeç 23.06.2022 - 14:07
Aksiyon rol yapma oyunu Rune Factory 5, Nintendo Switch için piyasaya sürüldükten sonra Temmuz'da Steam platformunda erişime açılacak.

Aksiyon RPG Rune Factory serisine en son eklenen Rune Factory 5, Nintendo Switch için yalnızca dört ay önce Mart 2022'de piyasaya sürülmüştü. Serinin son oyunu hayranlar tarafında çok beğenilmişti. Bu ilgi oyunun Steam platformuna çıkacağını gösteriyor.

Rune Factory 5 Steam platformuna çıkıyor

Rune Factory 5 Steam ön siparişi açıldı

Yeni bir hikâye ve ortamın ötesinde, Rune Factory 5'e yeni özellikler eklendi. Buna, oyun topluluğundaki bazı oyuncuların seride daha önce hiç uygulanmadığı için çığır açan bir özellik olarak gördüğü Rune Factory 5'teki eşcinsel evlilik seçeneği de geliyor.

Bununla birlikte, oyun deneyiminin çoğu önceki oyunlarla aynı kalacak, oyuncuların oyunun ana hikayesini incelerken çiftçilik yapması, zanaat yapması, köylülerle arkadaş olması ve canavarları yenmesi gerekecek Kısa bir süre önce Rune Factory 5, aksiyon RPG'sinin Steam üzerinden PC platformuna girdiğini duyurdu. Oyun 13 Temmuz 2022'de erişime açılacak.

YouTube'da yayınlanan fragmana göre Steam sürümünde bazı görsel iyileştirmeler ve daha fazla özelleştirme seçeneği olacak. Ancak geliştiriciler, bu değişikliklerin ne olabileceğine dair herhangi bir ayrıntı vermedi. Oyunun iki versiyonu Steam'den satın alınabilecek. Standart sürüm 92 TL, Digital Deluxe sürümü ise 109 TL fiyatla satışa sunulacak. Rune Factory 5'in PC çıkış tarihinden önce ön sipariş verenler, mevcut %15 indirimden ve ayrıca karakter kıyafetleri ve eşya paketi gibi oyun içi bonuslardan faydalanabilecekler.

Rune Factory 4 Special PC sürümüne sahip olan ve oynamış olan hayranlar, Steam'de Rune Factory 5'i de satın alırlarsa bonus alacaklar. Buna bazı kıyafetler ve RF4'ten karakterlerin özel NPC ziyaretleri dahildir. PC versiyonu da farklı dillerde sunulacak ve Steam Koleksiyon Kartları ve başarılar gibi özellikler de uygulanacak. Bu belirli Steam özelliklerini dört gözle bekleyen ve aynı zamanda Rune Factory serisinin hayranları için, bunlar video oyunu satın almak için iyi bir teşvik olabilir. Geliştirme ekibinin PC sürümü için yaptıkları önemli değişiklikleri ve iyileştirmeleri de yakında paylaşacağını düşünüyoruz.

Rune Factory 5 için minimum sistem gereksinimleri:

  • 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerekir
  • İşletim Sistemi: Windows 8.1 or later
  • İşlemci: Intel Core i5-6500
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Ekran Kartı: Nvidia GTX 660 Ti
  • DirectX: Sürüm 11
  • Depolama: 9 GB kullanılabilir alan
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 11:43
Kalan Karakter: 300 Gönder
Rune Factory 5 Steam ön siparişi açıldı
İlginizi Çekebilir