Rune: Ragnarok duyuruldu!

Furkan Güler 29.08.2017 - 11:44
Tam 17 yıl aradan sonra yeni bir Rune oyunu ile karşı karşıyayız.
2000'li yılların en çok sevilen oyunları arasında yer alan Rune'ün devam oyunu Rune: Ragnarok duyuruldu. Orjinal Prey oyunu ile oyuncuların tanıdığı Human Head Studios'un geliştirdiği Rune: Ragnarok'un, ESDF Management isimli video oyun prodüksiyon şirketinin yardığımı ile piyasaya çıkacağı söyleniyor. Açık dünya ve RYO elementlerini bir arada buluşturan yeni oyun, Nors mitolojisinde yer alan ikonik tanrılara canavarlara yer verecek. Hayatta kalma öğelerinin de bulunacağı oyunda oldukça aksiyonlu bir yakın dövüş mekaniğinin geliştirildiği söyleniyor.


Oyunu yönetmeni Chris Rhinehard, tam 17 yıl sonra yeni bir Rune oyununda görev aldığı için heyecanlandığını dile geliyor. Orjinal Rune oyununun oluşturduğu havaya sadık kalacaklarını söyleyen Rhiehart, Nors mitolojisinin kanlı yüzünü oyunculara göstereceklerini belirtti. Şimdilik sadece PC platformu için geliştirilen Rune: Ragnarok'un ne zaman çıkacağı belli değil.

Oyuna özel bir tanıtım fragmanı da yayınlayan yapımcı ekip, fragmanda hikayeye dair bazı ipuçlarını oyuncular ile paylaşmış. Büyük tanrıların yenildiğini ve insanoğlunun hayatta kalma mücadelesini anlatan fragmanın kalitesi hiç fena değil.
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 18:27
Kalan Karakter: 300 Gönder
Rune: Ragnarok duyuruldu!
İlginizi Çekebilir